“ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε”- Ο διάλογος Τσίπρα με γυναίκα στη Θεσσαλονίκη- Θερμή υποδοχή του κόσμου (vid)

 “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε”- Ο διάλογος Τσίπρα με γυναίκα στη Θεσσαλονίκη- Θερμή υποδοχή του κόσμου (vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περιοδεία του στην Πολίχνη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα για την ακρίβεια. “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε είπε σε μια κυρία” που τον σταμάτησε να του εκφράσει τη δυσχέρεια της για την κατάσταση στη χώρα. Σε ερώτηση της ίδιας για το αν κόψει τον ΕΝΦΙΑ όταν εκλεγεί, ο κ. Τσίπρας απάντησε: “Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν κόψω τον ΕΝΦΙΑ, όμως τους λογαριασμούς θα τους μειώσω”.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 11 Μαίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας φόντο τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της παράταξης στις 15 Μαΐου.
Αρχικά, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το πρώην δημαρχείο της Πολίχνης, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και οι βουλευτές Σωκράτης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριακή Μάλαμα, Δώρα Αυγέρη και Κώστας Ζουράρις.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους πολίτες που τον περίμεναν στην Πολίχνη με το σύνθημα “Αλέξη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα”.

Τσίπρας
Τσίπρας

“Θα κόψουμε τα κλεφτόδεντρα και τα golden boys”

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την τοπική αγορά και να συνομιλήσει με μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ βρέθηκε και σε ένα τοπικό κρεοπωλείο, όπου συνομιλώντας με τους εργαζόμενους και τον ιδιοκτήτη ανέφερε ότι “4,5 χρόνια κυβερνήσαμε με το πιστόλι στον κρόταφο. Να δούμε τι θα παραλάβουμε, γιατί θα παραλάβουμε”.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ακρίβεια, κάνοντας λόγο για “αισχροκέρδεια της κυβέρνησης ώστε να κερδίζουν τα golden boys”, ενώ δεσμεύτηκε πως “θα κόψουμε τα κλεφτόδεντρα, τα golden boys, την αδικία”.

Πηγή: thes.gr, grtimes.gr

Σεραφείμ Κοτρώτσος