Συνελήφθη στο Περιστέρι πασίγνωστος παρουσιαστής

 Συνελήφθη στο Περιστέρι πασίγνωστος παρουσιαστής

O Ανδρέας Μικρούτσικος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιστέρι Αττικής μαζί με τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Lawandorder.gr, σε τυχαίο έλεγχο ο οποίος διενεργούνταν από ειδικούς φρουρούς της ΔΙ.ΑΣ Δυτικής Αττικής, ζητήθηκε από τον οδηγό οχήματος να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος των δύο επιβατών, οι οποίοι ήταν ο γνωστός παρουσιαστής και η σύντροφός του, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Είχαν καταδικαστεί ο μεν παρουσιαστής για δυσφήμιση ενώ η συντροφός του για οικονομικές παραβάσεις.

Αμφότεροι δεν είχαν εκτίσει ή εξοφλήσει οικονομικά τις ποινές που τους είχαν επιδικαστεί και, συνεπώς, εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης τα οποία εκτελέστηκαν σήμερα.

Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης. Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις.  Πάντως, το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί και ο Ανδρέας  Μικρούτσικος αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ώρες στο σπίτι του.

Μανώλης Δράκος