• 26 Οκτωβρίου, 2021

Συναγερμός στο Αγρίνιο: Έντεκα κρούσματα στην παθολογική του νοσοκομείου

 Συναγερμός στο Αγρίνιο: Έντεκα κρούσματα στην παθολογική του νοσοκομείου

Αναβρασμός επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείου του Αγρινίου καθώς εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα με κοροναϊό στην παθολογική κλινική.

Όπως μεταδίδει το agrinionews.gr βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό 11 άτομα που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική όπου εισήχθησαν με διάφορα προβλήματα υγείας .

Ότι νοσούν από κορωνοϊό βεβαιώθηκε σε rapid τεστ.

Οι ασθενείς αυτοί βρισκόταν σε  διαφορετικούς θαλάμους και πτέρυγες και είναι πλέον σοβαρά τα ερωτηματικά για το πως έγινε η διασπορά της νόσου εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.

Τα ερωτήματα χρήζουν απάντησης από τις αρμόδιες αρχές ωστόσο προέχει σήμερα η διαχείριση της κρίσιμης αυτής κατάστασης.

Ακρίτα:”Κυβερνάει αυτός τώρα; Του πληρώνουμε βουλευτική αποζημίωση για τι ακριβώς; “

Και τα πράγματα προφανώς δεν είναι απλά καθώς ήδη είναι κατειλημμένες όλες (24) οι κλίνες covid του Νοσοκομείου. Για τους 11 ασθενείς ωστόσο που εισήχθησαν στην παθολογική με κορωνοϊό αναζητούνται κλινικές σε άλλα ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδας όπου αναμένεται να μεταφερθούν καθώς έχουν διάφορα προβλήματα υγείας, για τα οποία άλλωστε εισήχθησαν στο Νοσοκομείο.

Δεκάδες άτομα εξάλλου , επαφές των ασθενών και υγειονομικό προσωπικό,   αναμένεται άμεσα να υποβληθούν σε rapid τεστ και ήδη έχουν σπεύσει στο Νοσοκομείο. Είναι προφανής η ανησυχία για το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλα κρούσματα.

Παράλληλα σήμερα στο ίδρυμα άφησε την τελευταία του πνοή ένας άνδρας που εισήχθη αρχικά στην παθολογική κλινική και λόγω επιπλοκών μεταφέρθηκε στην καρδιολογική. Πριν αποβιώσει δυστυχώς αποβιώσει υποβλήθηκε και σε τεστ κορωνοϊού που υπήρξε θετικό.

Σύμφωνα εξάλλου με νεώτερες πληροφορίες στο Νοσοκομείο Αγρινίου σπεύδει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.