• 5 Αυγούστου, 2021

Συγκίνηση για τη Λυδία: 5.000 οικογένειες ζήτησαν να αναλάβουν την επιμέλειά της

 Συγκίνηση για τη Λυδία: 5.000 οικογένειες ζήτησαν να αναλάβουν την επιμέλειά της

Η μητέρα του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου παρέδωσε τη μικρή Λυδία στην οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν.

Το ενός έτους κοριτσάκι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο, καθώς η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε χθες (28/06) την προσωρινή επιμέλειά της να αναλάβει η οικογένεια της Καρολάιν, αφαιρώντας τη γονική μέριμνα από τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «άτομο με έλλειψη συναισθημάτων και χωρίς ηθικές αναστολές».

Γλυκά Νερά: “Προσπάθησε να κάνει το παιδί συνένοχο στην παράσταση που έδινε επί 37 ημέρες” – Τι λέει ψυχίατρος για τον δολοφόνο της Καρολάιν

Από την πρώτη στιγμή, η συγκίνηση της κοινής γνώμης για τη μικρή Λυδία που δεν θα θυμάται τη μητέρα της είναι μεγάλη, ενώ ενδεικτικό του πόσο την έχει «αγκαλιάσει» είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τον ANT1, περίπου 5.000 οικογένειες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν τη φροντίδα της.

Από τη στιγμή ωστόσο που το μωράκι είχε άλλους συγγενείς, η επιμέλειά του θα δινόταν είτε στους γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι είχαν ζητήσει αποκλειστικότητα, είτε στους γονείς του Αναγνωστόπουλου που ήθελαν να την αναλάβουν από κοινού.

Τελικά οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη Λυδία 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο, ενώ η Εισαγγελία Βόλου θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στη Λυδία.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου ο πελάτης του σέβεται την απόφαση, καθώς «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για το παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τρίτη (29/06), η μητέρα του Αναγνωστόπουλου με τη Λυδία αγκαλιά και συνοδευόμενη από τον άλλο της γιο, πήγε να συναντήσει τη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν για να της παραδώσει την εγγονή της.

Με βλέμμα εμφανώς στενάχωρο καθώς θα αποχαιρετούσε τη μικρή Λυδία και κρατώντας μια τσάντα με τα πράγματα του μωρού, μπήκε στο αυτοκίνητο με προορισμό κάποιο σημείο στην Αγία Παρασκευή όπου θα συναντούσε τη μητέρα της 20χρονης.

Πηγή: sputnik.gr