• 9 Δεκεμβρίου, 2021

Συγκίνησαν ο γιος και οι κόρες της Φ. Γεννηματά – “Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχαν όρια, αντίο μαμά…”

 Συγκίνησαν ο γιος και οι κόρες της Φ. Γεννηματά – “Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχαν όρια, αντίο μαμά…”

Συγκλόνισε ο γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος, με τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε στην Μητρόπολη. Συγκινημένες στον επικήδειο που εκφώνησαν ήταν και οι κόρες της, Αιμιλία και Κατερίνα.

«Αγαπημένη μητέρα βρισκόμαστε όλοι εδώ. Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχαν όρια. Όλες τις μάχες σου τις έδωσε παλικαρίσια. Μας μίλαγες με ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Μας δίδαξες τι σημαίνει αγάπη και συντροφικότητα.

Τα διδάγματά σου είναι στήριξη για εμάς αυτές τις δύσκολες ώρες. Με την αποχώρησή σου νόμιζα πως θα έφευγαν μαζί και οι ελπίδες μου. Τώρα πιστεύω όλο και περισσότερο στον άνθρωπο. Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα μας φυλάς με το χαμόγελο που μας σημάδεψε από εκεί ψηλά στα σύννεφα».

«Έφυγες όρθια και με το κεφάλι ψηλά όπως αρμόζει σε μία μαχήτρια» είπε η Αιμιλία Γεννηματά, ενώ η Κατερίνα δήλωσε «ήσουν και θα είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω πιο πολύ. Είμαι περήφανη για σένα, είσαι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω. Θα μου λειψει το χαδι σου. Τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο μου έλεγες πόσο με αγαπάς. Αντίο μαμά, σε αγαπάμε πολύ και για πάντα».