• 24 Ιανουαρίου, 2022

Σφοδρές αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ για προσβλητικό κείμενο για τη Φώφη Γεννηματά- Στα “Νέα” από τον…γνωστό Κασιμάτη

 Σφοδρές αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ για προσβλητικό κείμενο για τη Φώφη Γεννηματά- Στα “Νέα” από τον…γνωστό Κασιμάτη

«Με το θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», έγραψε στην «Πανδώρα» σήμερα, ο Στ. Κασιμάτης, με ένα κείμενο στήριξης στον Ανδρέα Λοβέρδο και απαξίωσης άλλων υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η πρώτη απάντηση ήρθε από τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη: « Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

Έκανε…”Διάνα” (Βουτυράκου) το think tank του Τσίπρα- Ποιά είναι το “unique mind” της Ρομποτικής

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ προσθέτει με νόημα: . Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νοιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;»

Αντίδραση υπήρξε και από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», γράφει σε tweet του.

Χρηστίδης: “Καμία ενσυναίσθηση, ούτε τώρα;”


«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Βοσδογάνης: “Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία”


«Mην ασχολείστε με κάτι ανθρωποειδή που ακόμη και η προσβολή μνήμης νεκρού δεν τους λέει τίποτα. Έτσι βγάζουν τόσα χρόνια μεροκάματο, με αυτό τον θόρυβο που δημιουργούν. Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία σε αυτόν και όλοι την Κυριακή στο μνημόσυνο της Φώφη Γεννηματά.

Υ.Γ.: Κανένας φυσικά δεν μπορεί να εξαιρέσει από την ευθύνη τα μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν τέτοια ληβελογραφήματα. Αν τα πιστεύουν ας συνεχίσουν μαζί του…» έγραψε ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και στενός της συνεργάτης, Νίκος Βοσδογάνης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κασιμάτης προσβάλλει και υβρίζει με δήθεν εκλεπτυσμένο τρόπο. Το ίδιο έκανε παλαιότερα, από την ίδια στήλη που φιλοξενούσε η “Καθημερινή”, κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου με υπαινιγμούς για την ασθένειά του.

Ο δημοσιογράφος είχε ειρωνευτεί τον κ. Κατρούγκαλο για την εξωτερική του εμφάνιση, μη γνωρίζοντας την κατάσταση της υγείας του, σχόλιο για το οποίο η εφημερίδα είχε ζητήσει συγγνώμη. Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο Κασιμάτης παραιτήθηκε από την “Καθημερινή” και μετακόμισε την στήλη του στα “Νέα”