Ρουμελιώτη για Κιμούλη: Με κακοποίησε ψυχικά – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου

 Ρουμελιώτη για Κιμούλη: Με κακοποίησε ψυχικά – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου

Αλλη μία μαρτυρία κατά του Γιώργου Κιμούλη, αυτή τη φορά από την ηθοποιό Ευδοκία Ρουμελιώτη.

“Δεν με ενδιαφέρει αν θα κινηθεί νομικά εναντίον μου ο Γιώργος Κιμούλης, λέω την αλήθεια”, είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η ηθοποιός ήταν αυτή που χρόνια πριν είχε καταγγείλει την κακή συμπεριφορά του γνωστού θεατράνθρωπου.

Φαίη Ξυλά: Ήταν η χειρότερη συνεργασία με τον Κιμούλη – Τι απαντά ο ηθοποιός σε Δούκα-Γερονικολού

“Σήμερα είναι λίγο δυσάρεστα τα πράγματα… Από χθες που παρακολουθώ το θέμα, όλο αυτό που έχει γίνει κι ενώ μετά τα τόσα χρόνια νιώθω ότι θα έπρεπε να περάσει ο θυμός και η οργή για όλα αυτά που συμβαίνουν, κατάλαβα χθες γιατί δεν μου έχουν περάσει. Δεν μου έχουν περάσει γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με το συμβάν αλλά με τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, τον ίδιο τον άνθρωπο που εμπλέκεται σε όλη αυτήν την ιστορία. Δεν γίνεται όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται και έχουν κακοποιήσει με τον άλφα ή βήτα τρόπο τους συνανθρώπους τους, να μην βγαίνουν να πουν ένα απλό συγγνώμη. Τίποτα παραπάνω και αντ’ αυτού να προσπαθούν με διάφορες δικαιολογίες να θυματοποιούν τον εαυτό τους και να αλλάζουν τα γεγονότα και να παρουσιάζουν την πραγματικότητα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Γι’ αυτό βγαίνω και μιλάω. Γιατί όλο αυτό το πράγμα αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσει. Σ’ αυτόν τον χώρο είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν μπορεί να βγαίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο κ. Κιμούλης και να λέει ότι αυτήν τη στιγμή θυμηθήκαμε και η Ζέτα και εγώ και όλοι όσοι θα μιλήσουν ότι τώρα θυμηθήκαμε τη συμπεριφορά του πατώντας πάνω -επειδή έγινε της μόδας- πατώντας πάνω στην κορυφαία πράξη κατά την άποψή μου της Μπεκατώρου. Πάντα τα λέγαμε αυτά αλλά τα λέγαμε μεταξύ μας. Και η φήμη αυτού του ανθρώπου προηγείται της παρουσίας του. Όλοι ξέρουμε μέσα στον χώρο, δυστυχώς, επειδή είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε για τις συμπεριφορές αυτού του ανθρώπου”.

Χαμός με Παπούλια και Σκορδά: “Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα” (vids)

Μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια τα όσα βίωσε κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη: “Δεν θα έβγαινα να μιλήσω. Βγήκε και είπε ο κ. Κιμούλης ότι η Ζέτα που τη θαυμάζω και με άφησε άναυδη με αυτό που έκανε, ήταν μια πάρα πολύ γενναία πράξη γιατί θα μπορούσε -και κατηγορήθηκε από τον ίδιο ότι βγήκε να μιλήσει γιατί όλο αυτό το πράγμα έγινε της μόδας. Βγήκε και είπε ότι η Ζέτα ήταν φτασμένη ηθοποιός. Εγώ δεν ήμουν φτασμένη ηθοποιός. Ήμουν ένα κορίτσι 25 ετών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτήν τη δύναμη στον χώρο που μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να βγω να μιλήσω, φοβόμουν και πίστευα ότι αν έβγαινα να μιλήσω θα τα έβαζα με τον Γιώργο Κιμούλη, θα έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Κι εγώ ζούσα από αυτήν τη δουλειά τότε. έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτήν τη δουλειά” είπε η ηθοποιός και συνέχισε:

“Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου .Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο, παντρεύτηκα ένα σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές, για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν και τα ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος και θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση, να βγούμε όλοι στον αέρα για να πέσουν οι μάσκες… ήξερε πολύ καλά ότι για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν καθημερινά να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να βρίσκομαι στη σκηνή και να μιλάω. Έπαθα πολύ σοβαρή βλάβη στις φωνητικές μου χορδές κι αυτό το πράγμα με ακολουθεί ακόμη και τώρα. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς, σε φωνίατρους για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές… Ξεκίνησα να κάνω πρόβες με αυ΄τον τον άνθρπωο, ήμουν τρομερά ευτυχισμένη γι αυτήν την παράσταση, το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”, ήμουν πολύ χαρούμενη, είχα αρχίσει να κάνω γυρίσματα για το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”. Στις πρόβες όλα πήγαν περίφημα και όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή, πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να ξανανέβω, ότι δεν έχω φωνή να παίξω. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία, ήμουν πάνω στη σκηνή, προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και εκείνος ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που άκουγα στο αυτί μου. Αναγκάστηκα, αυτό που είπε ότι δεν βγήκαμε να μιλήσουμε, βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη στιγμή όταν τελείωσε η συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο προσπάθησα να προστατεύσω τους ανθρώπους στον χώρο μου. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει από τον Γιώργο Κιμούλη…” εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Τι απαντά ο Κιμούλης σε Δούκα και Γερονικολού (vid)

“Και πήγα και τον έπιασα και τον ρώτησα “πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά, δεν ήρθα εγώ να ζητήσω δουλειά, εσύ με επέλεξες, εσύ επέλεξες να κάνουμε αυτήν τη δουλειά οι δυο μας”. Ακόμη και σήμερα δεν ξέρω γιατί τα πέρασα όλα αυτά. Ειλικρινά τον λόγο δεν τον ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπου μέσα σ αυτόν τον χώρο που με υποστήριξαν, με στήριξαν και τελικά έμεινα σ’ αυτόν τον χώρο γιατί άλλη μια τέτοια συνεργασία να είχα θα τα είχα εγκαταλείψει. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, κεντρικό θέατρο της Αθήνας, γεμάτο, μια πολύ μεγάλη επιτυχία και να πάω σπίτι μου. Μίλησα στον καλλιτεχνικό διευθυντή, Πήγα στον Κιμούλη, δεν πήρα ποτέ απάντηση. Αναγκαζόμουν στο διάλειμμα της παράστασης να φοβάμαι να είμαι στο καμαρίνι μου και να πηγαίνω στην τουαλέτα να κάθομαι στο καπάκι της τουαλέτας και περίμενα να περάσει το ένα τέταρτο για να μπορέσω να βγω στη σκηνή .Έκανα την πρεμιέρα και έπειτα από δέκα μέρες έφυγα από την παράσταση. Και προς τιμήν του Λάκη Λαζόπουλου που τότε ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο θέατρο, δεν τον ήξερα, δεν με ήξερε, δεν ήταν φίλος μου, δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του, δεν έχω καμία επαφή μαζί του, πήγα τον βρήκα ως καλλιτεχνικό διευθυντή του είπα ότι εγώ θα κλείσω το θέατρο, δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα, θέλω να ακούσεις και τη δική μου αλήθεια γιατί ξέρω ότι θα ακουστούν πάρα πολλά και προς τιμήν του μου είπε ότι “η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση. Αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς να κλείσεις το θέατρο””. Όσο για τη μήνυση που έκανε στη Ζέτα Δούκα η ηθοποιός σχολίασε: “Δεν με ενδιαφέρει, να κάνει ό,τι θέλει, να μου κάνει μήνυση, να με πάει στα δικαστήρια, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, αυτά που λέω είναι όλα αλήθεια έχω μιλήσει γι’ αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά”.

Πηγή: enikos.gr

Χρήστος Σταθόπουλος