• 26 Οκτωβρίου, 2021

Χαμός με Παπούλια και Σκορδά: “Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα” (vids)

 Χαμός με Παπούλια και Σκορδά: “Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα” (vids)

Ενταση επικράτησε στην εκπομπή «Το πρωινό» με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. Ένα βίντεο με δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια προκάλεσε αναστάτωση, καθώς η Φαίη Σκορδά το σταμάτησε πριν τελειώσει, προκαλώντας την οργή της ηθοποιού, που τηλεφώνησε για να παρέμβει.

Αρχικά, στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή, η Εβελίνα Παπούλια ακούγεται να δηλώνει τα εξής:

«Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Φαίη Ξυλά: Ήταν η χειρότερη συνεργασία με τον Κιμούλη – Τι απαντά ο ηθοποιός σε Δούκα-Γερονικολού

Η Φαίη Σκορδά, εκνευρισμένη, ζήτησε να διακοπεί. «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κ. Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις» είπε.

“Είναι κιτρινισμός”

Ελάχιστα λεπτά μετά η Εβελίνα Παπούλια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό αρκετά ενοχλημένη και είπε απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά:

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης;

Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Πηγή: newsbeast.gr