Τσιμτσιλή: Φωτογράφισε το νέο έρωτα του Στάνκογλου – “Μπορεί να είναι συνάδελφος-παρουσιάστρια” – Αντίδραση της Σκορδά

 Τσιμτσιλή: Φωτογράφισε το νέο έρωτα του Στάνκογλου – “Μπορεί να είναι συνάδελφος-παρουσιάστρια” – Αντίδραση της Σκορδά

Ο νέος έρωτας του Γιάννη Στάνκογλου σήκωσε σκόνη στην showbizz…Το θέμα «έπιασε» το πρωί στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ακολούθησαν κι άλλοι καθώς η περιέργεια άναψε κόκκινο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως γνωρίζει το όνομα της νέας συντρόφου του ηθοποιού κι αν ισχύει η σχέση αυτή πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ, και είναι και κούκλα», ανέφερε από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλοι στο Twitter/X άρχισαν να αναρωτιούνται.

 O Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ανέφερε πως ξέρει ποια είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού λέγοντας: «Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Όπως θα δεις από τα σχόλια μπορεί κάποιοι να μην γνώριζαν πως ο ηθοποιός έχει χωρίσει, αφού το έκανε τελείως «αθόρυβα», οι περισσότεροι όμως έθεσαν τρία ονόματα στο «τραπέζι» για το ποια παρουσιάστρια μπορεί να είναι η νέα του σύντροφος. Σίσσυ Χρηστίδου, Φαίη Σκορδά ή Μαρία Μπακοδήμου; Με βάση το κριτήριο πως και οι τρεις τους είναι παρουσιάστριες αλλά έχουν και μεγάλα παιδιά, όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αυτές είναι οι επικρατέστερες επιλογές του κοινού για τον ηθοποιό.

Η Φαίη Σκορδά πάντως απάντησε στην εκπομπή της πως δεν πρόκειται για εκείνη άρα αυτόματα φεύγει από την εξίσωση.

Κάτι ωστόσο, που πρόσθεσε μια χρήστης στο Twitter/X η οποία ήταν πολύ πιο παρατηρητική όσον αφορά τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε πως η παρουσιάστρια χρησιμοποίησε τη φράση «χαμογέλασε και πάλι» για τον Γιάννη Στάνκογλου ξεκινώντας την κουβέντα για την προσωπική του ζωή με την Σίσσυ Χρηστίδου να μπαίνει ισχυρά στο «κάδρο» της νέας συντρόφου του ηθοποιού, αφού η εκπομπή της έχει τίτλο Χαμογέλα και Πάλι!…

Σχετικά Άρθρα