• 28 Ιανουαρίου, 2022

Πρωταγωνίστρια σοκάρει: “Επαθα βαριά νεκρωτική πνευμονία, περίμεναν να πεθάνω”

 Πρωταγωνίστρια σοκάρει: “Επαθα βαριά νεκρωτική πνευμονία, περίμεναν να πεθάνω”

Για την περίοδο κατά την οποία κινδύνευσε η ζωή της, όταν έπαθε νεκρωτική πνευμονία μίλησε η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, καλεσμένη στο «Πρωινό». Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε «με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα».

«Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό. Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Χαμός με Κάβουρα και Καναράκη: “Είναι πολύ δύσκολο, έχω τρεις μέρες να φάω”

«Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό» αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου.

Πηγή: newsbeast.gr