• 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Πέτσας: Το 2020 ζήσαμε καταστάσεις που δεν είχαμε διανοηθεί – Τα πήγαμε συγκριτικά καλύτερα από πολλές άλλες χώρες

 Πέτσας: Το 2020 ζήσαμε καταστάσεις που δεν είχαμε διανοηθεί – Τα πήγαμε συγκριτικά καλύτερα από πολλές άλλες χώρες

«Σε λίγες μέρες αφήνουμε πίσω μας το 2020. Στη χρονιά που φεύγει οι κοινωνίες αλλά και οι οικονομίες παντού στον κόσμο δοκιμάστηκαν από τη σοβαρότερη υγειονομική κρίση και τη χειρότερη ετήσια παγκόσμια ύφεση από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ξεκινώντας την πρώτη μετά τα Χριστούγεννα εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Το 2020 έφερε δυστυχώς τεράστιες ανθρώπινες απώλειες. Επέβαλε ασφυκτικούς περιορισμούς στις κοινωνίες του κόσμου. Καθήλωσε την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα. Έπληξε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και εργαζόμενους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το 2020 ζήσαμε καταστάσεις που δεν είχαμε διανοηθεί. Άλλαξε η ζωή μας και η χώρα μας υπέστη τις συνέπειες της πανδημίας», επεσήμανε ο κ. Πέτσας.

Αλ. Τσίπρας: Οι έλληνες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από την διαχείριση της πανδημίας αλλά όχι απέναντι στο εμβόλιο και τον εμβολιασμό

«Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας ωστόσο, τα πήγαμε συγκριτικά καλύτερα από πολλές άλλες χώρες», τόνισε.