• 5 Αυγούστου, 2021

Πετράλωνα: Που κρυβόταν ο 35χρονος Βούλγαρος που βίασε την 50χρονη

 Πετράλωνα: Που κρυβόταν ο 35χρονος Βούλγαρος που βίασε την 50χρονη

Σε σπίτι ομοεθνή του στη Νέα Φιλαδέλφεια κρυβόταν ο 35χρονος που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα και μάλιστα παρίστανε τον επαίτη στο πάρκο της περιοχής.

‘Oπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών την Τετάρτη τον καθοριστικό ρόλο για την σύλληψή του έπαιξαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Συγκεκριμένα, περίοικοι και εργαζόμενοι delivery στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας εντόπισαν την παρουσία του και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Όταν μετέβη εκεί δύναμη της ΕΛΑΣ, ο 35χρονος προσπάθησε να διαφύγει και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό και συμπλοκή, πριν τελικά συλληφθεί. 

Γεωργιανός: Οι αστυνομικοί με βασάνιζαν 4 μέρες για να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε. 

Η 50χρονη γυναίκα βγήκε από το νοσοκομείο της Νίκαιας και αναρρώνει. Παρακολουθείται ήδη από ψυχολόγους. 

Συγκλονισμένη και σοκαρισμένη δε θέλει να θυμάται τίποτα από όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δηλώσεις που κατάφερε να κάνει: 

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω (…). Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Πέντε με οκτώ. Θέλω να το ξεχάσω. Είμαι ήδη με ψυχολόγους. Όλη την ώρα προσευχόμουν στο θεό. Ήταν θέμα τύχης, είχα βγει στο μπαλκόνι. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να τα ξεχάσω».