• 26 Νοεμβρίου, 2020

“Παραπλανήθηκα και παγιδεύτηκα” λέει η 24χρονη για το πάρτι στη Συγγρού με τους ποδοσφαιριστές

 “Παραπλανήθηκα και παγιδεύτηκα” λέει η 24χρονη για το πάρτι στη Συγγρού με τους ποδοσφαιριστές

Αρνείται κατηγορηµατικά ότι διοργάνωσε το πάρτι στη Λεωφόρο Συγγρού, το οποίο, “λόγω των σοβαρών προβληµάτων υγείας που αντιµετωπίζει, θα την οδηγούσε µε µαθηµατική ακρίβεια σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στην περίπτωση που ασθενούσε από κοροναϊό”, η 24χρονη υπάλληλος του ξενοδοχείου.

«Είναι άδικο αυτό που συµβαίνει. Ουδέποτε διοργάνωσα κάποιο πάρτι. Αλλωστε, λόγω της βαριάς -από κάθε άποψη- κατάστασης της υγείας µου, είµαι στον υψηλότατο βαθµό επικινδυνότητας. Θα ήταν εντελώς αυτοκτονικό για εµένα να το κάνω. Ακόµη και σήµερα είµαι τροµοκρατηµένη από αυτό που συνέβη, γιατί δεν γνωρίζω αν θα εκδηλώσω συµπτώµατα COVID-19, κάτι που θα µε οδηγήσει σε ΜΕΘ» δήλωσε στη Real news.

Τραγέλαφος: Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κυνηγούν… παιδιά που κάνουν skate – Σάλος με το νέο βίντεο (vid)

Όπως λέει, άλλος ήταν ο διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος και την παραπλάνησε εξαρχής. «Παραπλανήθηκα από έναν άνδρα αυστραλιανής καταγωγής, τα στοιχεία του οποίου έχω δώσει από την πρώτη στιγµή στην Αστυνοµία. Αυτός έκλεισε δωµάτια µε νόµιµο τρόπο για 18 άτοµα, εννέα άνδρες και εννέα γυναίκες. ∆εν φαντάστηκα ότι θα έρθουν τελικά στο ξενοδοχείο 30 άτοµα και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έκαναν αυτό που τελικά έκαναν. Και ο µέσος λογικός νους, εάν έβλεπε πώς κινήθηκαν τα συγκεκριµένα άτοµα, να ανεβαίνουν δηλαδή στο roof garden, που είναι το υψηλότερο σηµείο στη λεωφόρο Συγγρού, ορατό από όλη την Αθήνα, και που έστω και ένας άνθρωπος να φωνάξει θα τον ακούσουν όλη η Νέα Σµύρνη και η Καλλιθέα, θα απέκλειε κάθε εκδοχή, εκτός από τη διακινδύνευση της ζωής µου να έχω οποιαδήποτε σχέση µε το περιστατικό, είτε εγώ είτε κάποιος από το ξενοδοχείο». Αλλωστε, όπως διευκρινίζει, τα άτοµα που συµµετείχαν στο πάρτι της ήταν παντελώς άγνωστα. «Προσωπικά δεν ασχολούµαι µε το ποδόσφαιρο, δεν γνώριζα τα ονοµατεπώνυµα των ποδοσφαιριστών του Ολυµπιακού, ούτε των κοριτσιών από τα ριάλιτι, και αιφνιδιάστηκα µόλις έµαθα από την Αστυνοµία τι έχει συµβεί. Είµαι βέβαιη ότι στο δικαστήριο θα τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία µου», καταλήγει.