Πειραιάς: Τι κατέθεσε ο 50χρονος για τη μοιραία πτώση της 24χρονης από πολυκατοικία

 Πειραιάς: Τι κατέθεσε ο 50χρονος για τη μοιραία πτώση της 24χρονης από πολυκατοικία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

💡 AI Summary by Libre

Μια 24χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά, ενώ ο σύντροφός της κατέθεσε στην αστυνομία.

Ο 50χρονος σύντροφος υποστήριξε πως εκείνος ήταν στο μπάνιο όταν η κοπέλα βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, χωρίς ίχνη πάλης.

Η αστυνομία δεν βρήκε στοιχεία καβγά ή ακαταστασίας στο διαμέρισμα, ενώ οι γείτονες δεν άκουσαν φασαρία, εξετάζοντας πιθανότητα ατυχήματος ή αυτοχειρίας.

Οι αρχές έχουν κατασχέσει ψηφιακά πειστήρια και συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες του τραγικού θανάτου.

Η νεαρή κοπέλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βρέθηκε χθες στο κενό, με τον σύντροφό της να καταθέτει χθες στην αστυνομία για το συμβάν. Η 24χρονη έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Μετά την προσαγωγή του, ο 50χρονος άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος βρισκόταν στο μπάνιο, όταν η 24χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και μετά από λίγο βρέθηκε στο κενό.

Ο σύντροφος της κοπέλας εξετάστηκε μάλιστα από ιατροδικαστή και δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης καθώς, όπως λένε αρμόδιες πηγές, δεν είχε «ούτε γρατζουνιά» πάνω του.

Τα ευρήματα της αυτοψίας στο διαμέρισμα

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε εικόνα ακαταστασίας, ή κάτι που να έδειχνε κάποιον καβγά, ενώ και οι γείτονες είπαν ότι δεν άκουσαν φασαρία ή τσακωμο.

Αυτό οδηγεί τις Αρχές στο σενάριο ενός ατυχήματος ή αυτοχειρίας, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τίποτα ακόμη.

Γι’ αυτό και ψάχνουν κάθε πτυχή της υπόθεσης προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που μπορεί να αποκαλύψουν τον τρόπο και τον λόγο από τον οποίο έπεσε η νεαρή γυναίκα από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας.

Ηδη οι αρχές έχουν κατασχέσει ψηφιακά πειστήρια, προκειμένου να πέσει πλήρες «φως» στις συνθήκες του θανάτου της που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η νεαρή γυναίκα από την πτώση σκοτώθηκε ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ και μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο Τζάνειο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρή.

Σχετικά Άρθρα