• 20 Απριλίου, 2021

Παγώνη: Πάσχα με μάσκες και αποστάσεις – Είμαστε σε “πόλεμο”

 Παγώνη: Πάσχα με μάσκες και αποστάσεις – Είμαστε σε “πόλεμο”

“Βρισκόμαστε σε πόλεμο και χρειάζεται ψυχραιμία για να τον αντιμετωπίσουμε”, τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στον ΑΝΤ1 για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Σχολιάζοντας την απαγόρευση ανοίγματος του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, τόνισε ότι τουλάχιστον από την Τετάρτη οι έμποροι έπρεπε να είχαν ενημερωθεί σχετικά. “Δεν έγινε αυτό και ήταν μεγάλο λάθος. Έχουν δίκιο οι καταστηματάρχες” σημείωσε η κα Παγώνη. Πρόσθεσε δε ότι όταν είχαν ανοίγει τα καταστήματα, τα μικρά, παραμονές των εορτών, δεν υπήρχαν προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βατόπουλος: “Να δημοσιεύονται τα πρακτικά της επιτροπής- Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε-Συμβαίνει και στην Βρετανία”

“Η Επιτροπή θα τα δει, αυτήν την εβδομάδα, τα πράγμα λίγο διαφορετικά” τόνισε. Ωστόσο, σημείωσε ότι οι μετακινήσεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα, για να βγει ο κόσμος να πάει στα καταστήματα, ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα. “Ίσως αυτό να σκέφτηκε και η επιτροπή” είπε.

Όσον αφορά στο Πάσχα, η κα Παγώνη τόνισε ότι δεν θα είμαστε όπως πέρυσι, κλεισμένοι σε ένα σπίτι. “Θα είμαστε με μάσκες και αποστάσεις” τόνισε και άφησε να εννοηθεί ότι ίσως επιτραπούν οι γιορτές στο χωριό, εάν έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί και εάν οι συνθήκες και τα νούμερα το επιτρέψουν.