• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Όμιλος Βιοϊατρικής: True Leader 2019 – Τέταρτη διάκριση στο θεσμό

 Όμιλος Βιοϊατρικής: True Leader 2019 – Τέταρτη διάκριση στο θεσμό

Για τέταρτη φορά, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναδεικνύεται True Leader στον ομώνυμο θεσμό της Icap, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Ο Όμιλος ξεχώρισε ανάμεσα σε 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων (κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, κορυφαία θέση στον κλάδο, υψηλή διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Παρά τις διαρκείς μεταβολές στο περιβάλλον του Τομέα Υγείας, τη χρονιά που πέρασε, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αύξησε το δυναμικό του, διατήρησε την κερδοφορία του και παρέμεινε στην κορυφή του κλάδου παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Το 2019, o καθαρός κύκλος εργασιών του Ομίλου ξεπέρασε τα 133 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 6,8% σε σύγκριση με το 2018.

«Η τέταρτη διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ως True Leader, βρίσκει το επενδυτικό και αναπτυξιακό μας πλάνο σε πλήρη εξέλιξη. To 2019 υλοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις σε νέες μονάδες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, κάναμε σημαντικά βήματα προς την περεταίρω ανάπτυξη στην Κύπρο και τοποθετήσαμε τις οργανωτικές βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου. Το κατορθώσαμε με αδιάλειπτη προσπάθεια και με προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας. Αυτό το όραμα μας καθοδηγεί εδώ και 4 δεκαετίες, αυτό θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Διαχρονική μας δέσμευση είναι η παροχή καινοτόµων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιµων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να πρωτοπορούμε, να ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις, να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι για εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γεώργιος Ευ. Σπανός.

Η αναπτυξιακή πορεία συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά, παρά τις αντιξοότητες που απορρέουν από την παγκόσμια υγειονομική κρίση της πανδημίας Covid-19. Στόχος τους Ομίλου είναι να παραμείνει  πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Ιατρική και Διαγνωστική επιστήμη, στην ιατρική τεχνολογία.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με 55 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, που εξυπηρετούν περισσότερα από 3 εκατομμύρια πολίτες ετησίως. Βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις επιχειρηματικής αριστείας τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης 3 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες. Απασχολεί πάνω από 3.000 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 700 είναι ειδικευμένοι ιατροί µε άριστη επιστημονική κατάρτιση.  

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης της ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων.

Όλα τα νέα του Ομίλου σε https://bioiatriki.gr/, Facebook, Instagram, Linkedin.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.