• 24 Οκτωβρίου, 2021

Ολυμπιακός: Με εξώδικο στην ΕΠΟ ζητάει τελικό έως… αύριο

 Ολυμπιακός: Με εξώδικο στην ΕΠΟ ζητάει τελικό έως… αύριο

Μετά τη χθεσινή επιστολή της στις FIFA και UEFA, με την οποία ζήτησε την παρέμβασή τους στο θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ (που ορίστηκε για την 30ή Αυγούστου), η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) εξασέλιδο εξώδικο προς την ΕΠΟ, ζητώντας να οριστεί ο τελικός μέχρι αύριο, Πέμπτη 30/7.

Κάτι που βεβαίως δεν μπορεί να γίνει καθότι ο Ολυμπιακός παίζει φιλικό σήμερα (Τετάρτη 29/7) με την Ομόνοια και η ΑΕΚ έχει σταματήσει τις προπονήσεις.
Στο εξώδικό τους οι «ερυθρόλευκοι» υπογραμμίζουν πως εάν δεν οριστεί ο τελικός έως αύριο, θα προσφύγουν στα δικαστήρια, καταγγέλλοντας ως παράνομο τον ορισμό της 30ης Αυγούστου, ενώ αναφέρουν πως η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ «αλλοιώνει την ακεραιότητα τόσο της διοργάνωσης όσο και της αναμέτρησης», διότι μεταθέτει τον αγώνα ουσιαστικά για την επόμενη σεζόν.

Στο εξώδικο του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμη αναφορά και στις οδηγίες που έδωσε η FIFA και η UEFA, μέσω της επίσημης τοποθέτησης του εντεταλμένου τους Χέρμπερτ Χούμπελ, ο οποίος τόνισε πως «…ο ορισμός του τελικού μετά τις 03/08 δεν είναι επιτρεπτός με βάση τους κανονισμούς».