• 26 Ιανουαρίου, 2022

Ο πατέρας του Τσιτσιπά δίνει εξηγήσεις για τα…Harrods: “Του άρεσε το πολυκατάστημα, δεν είναι κακό αυτό που είπε”

 Ο πατέρας του Τσιτσιπά δίνει εξηγήσεις για τα…Harrods: “Του άρεσε το πολυκατάστημα, δεν είναι κακό αυτό που είπε”

Θέση στον σάλο που προκλήθηκε με τη δήλωση του κορυφαίου τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά για τη δημιουργία πολυκαταστημάτων “Harrods” στην Ελλάδα, πήρε ο πατέρας του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανέφερε πως η δήλωση του γιου του σχολιάστηκε κάπως περίεργα και δεν καταλαβαίνει τον λόγο, ενώ είπε χαρακτηριστικά:

“Πολλοί Έλληνες που πηγαίνουν στο Λονδίνο επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα στην Ελλάδα και να μην υπάρχει και ένα “Harrods”; Ο Στέφανος ορμώμενος από το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα “Harrods” και του άρεσε το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει κάτι παρόμοιο, νομίζω δεν είναι κακό. Οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους”.

Ο Τσιτσιπάς τα άκουσε για τα Harrods – Θύελλα στα social

Σχετικά με τις συγκρίσεις που έγιναν ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τις πρόσφατες δράσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια, ο πατέρας του κορυφαίου τενίστα είπε:

“Ο Στέφανος, τα χρήματα που έχει δώσει μέχρι τώρα στο “Μαζί για το παιδί” και σε άλλους οργανισμούς είναι πάρα πολλά, χωρίς να το ανακοινώσει κάπου. Στην Αυστραλία υπήρχαν κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες έφτιαξαν προϊόντα με το όνομα του Στέφανου και ο ίδιος κάνει δωρεά όλα τα χρήματα εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχει κρατήσει ούτε ένα ευρώ”.

Ακρίτα για Τσιτσιπά και Αντετοκούνμπο:” Kαλύτερα να είσαι καλός άνθρωπος παρά σπουδαίος ηθοποιός”

“Ο Στέφανος από μικρό παιδί δεν πήγε μια εκδρομή σαν τα άλλα παιδιά, πάντα ήταν με τη ρακέτα στο χέρι, για να κάνει αυτό που αγαπούσε. Δεν είχε ποτέ νεανική ζωή, ήταν πάντα μόνος του και προσπαθούσε να ανέβει αυτό τον ανήφορο με τη δική μου βοήθεια”, πρόσθεσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Πηγή: news247.gr