• 12 Μαΐου, 2021

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη από φιλάθλους, Κλοπ και ποδοσφαιριστές (vid)

 Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη από φιλάθλους, Κλοπ και ποδοσφαιριστές (vid)

Λίγο μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης από την ευρωπαϊκή Super League, ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας, από τον Γιούργκεν Κλoπ και τους παίκτες, μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους και τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για την αναστάτωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός επιχειρηματίας και πρόσθεσε: «Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να ειπωθεί, ότι το έργο που παρουσιάστηκε, ποτέ δεν θα πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων. Κανείς δεν έχει σκεφτεί ποτέ διαφορετικά στην Αγγλία. Κατά τη διάρκεια αυτών των 48 ωρών, ήσασταν πολύ ξεκάθαροι ότι δεν θα το υποστηρίξετε. Σας ακούσαμε. Σας άκουσα. Και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Γιούργκεν, τον Μπίλι, τους παίκτες και όλους όσοι εργάζονται τόσο σκληρά στον σύλλογο, για να κάνουν τους θαυμαστές μας υπερήφανους. Δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Ήταν εκείνοι που ήταν πιο ενοχλημένοι και άδικα. Αυτό είναι που πονάει περισσότερο. Αγαπούν τον σύλλογο σας και εργάζονται για να σας κάνουν υπερήφανους κάθε ημέρα. 

Κατέρρευσε με πάταγο η ESL μετά τις “άγριες” αντιδράσεις

Γνωρίζω ότι ολόκληρη η ομάδα της Λίβερπουλ έχει την τεχνογνωσία, την ηγεσία και το πάθος να ξαναχτίσει εμπιστοσύνη και να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε. Πάνω από δέκα χρόνια πριν, όταν συνδεθήκαμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του ποδοσφαίρου, ονειρευτήκαμε αυτό που ονειρευτήκατε. Και έχουμε εργαστεί σκληρά για να βελτιώσουμε τον σύλλογο. Το έργο μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Και ελπίζω να καταλάβετε, ότι ακόμα και όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε να εργαστούμε προς όφελος του συλλόγου. Σε αυτήν την προσπάθεια, σας άφησα. Για άλλη μια φορά, λυπάμαι και είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος για την περιττή αρνητικότητα των τελευταίων ημερών. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω. Και δείχνει τη δύναμη που έχουν οι φίλαθλοι σήμερα και θα συνεχίσουν να έχουν και δικαίως. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που αυτή η φρικτή πανδημία έχει καταστήσει σαφές, είναι πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι για το άθλημά μας και για όλα τα αθλήματα. Αυτό φαίνεται σε κάθε άδειο στάδιο. Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους μας, και σχεδόν κανένας δεν είχε ξεφύγει απ΄ αυτό. Είναι σημαντικό, η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λίβερπουλ να παραμείνει άθικτη, ζωτική και δεσμευμένη σε αυτό που έχουμε δει από εσάς παγκοσμίως, με τοπικές χειρονομίες καλοσύνης και υποστήριξης. Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κάνω ό, τι μπορώ για να συμβεί. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε».