• 15 Ιανουαρίου, 2021

Νικολαΐδης: Στη ΝΔ έχει ξεκινήσει η μετακύλιση ευθυνών

 Νικολαΐδης: Στη ΝΔ έχει ξεκινήσει η μετακύλιση ευθυνών

Για «μετακύλιση ευθυνών» εντός της κυβέρνησης, κάνει λόγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, παραπέμποντας στις… τρεις επιστολές που αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην προηγούμενη ομιλία του στη Βουλή.

«Στη Νέα Δημοκρατία έχει πια ξεκινήσει η μετακύλιση ευθυνών. Την ίδια στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης “ανοίγει τη δεύτερη επιστολή”, ρίχνοντας τις ευθύνες σε πρόσωπα της κυβέρνησης ώστε να μην τις χρεωθεί ο ίδιος, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διαχωρίζουν την θέση τους από την τραγική διαχείριση της πανδημίας», υπογραμμίζει ο Αλ. Νικολαΐδης.

Μήνυμα Πλακιωτάκη από τον “Ευαγγελισμό” όπου νοσηλεύεται με κοροναϊό

Αναφερόμενος σε σημερινή παρέμβαση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επισήμανε πως «ακούστηκε πρώτη φορά από χείλη στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, ότι ένας από τους λόγους που η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται επιδημιολογικά εκτός ελέγχου, είναι το γεγονός ότι άνοιξαν τα σύνορα για εργάτες γης χωρίς να γίνουν επαρκή τεστ».

«Το λάθος της καλοκαιρινής εισόδου σε τουρίστες δίχως τεστ, δεν έγινε μάθημα και δυστυχώς επαναλήφθηκε και την αγροτική περίοδο, με τα γνωστά πλέον θλιβερά αποτελέσματα», σχολιάζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να αρχίσει να σκέφτεται να ανοίξει και την τρίτη επιστολή που βρήκε στο γραφείο του. Αν δεν τη βρίσκει, μπορούμε να του τη στείλουμε εμείς μέσω email, τώρα που βρήκε το ρούτερ».