• 20 Οκτωβρίου, 2021

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για τον Μπογδάνο: Η πιο γραφική και ακροδεξιά φιγούρα

 Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για τον Μπογδάνο: Η πιο γραφική και ακροδεξιά φιγούρα

Μετά τα διαγγέλματα Ερντογάν που έβαλαν στο κάδρο το ισλάμ στην ίδια την Ευρώπη, οι μάσκες έπεσαν με πάταγο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πια «αλληλέγγυοι», ούτε «αντιφασίστες», ούτε «αντεξουσιαστές», ούτε «νεολαία ΣΥΡΙΖΑ», αλλά εκούσιοι ή ακούσιοι συνεργάτες του Ερντογάν, που υποθάλπουν ενεργά τον ισλαμικό εθνικισμό.

Τα παραπάνω έγραψε στα σοσιαλ μίντια ο βουλευτής της ΝΔ o Κ. Μπογδάνος και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε με ανακοίνωσή της και κάλεσε τον Μητσοτάκη «να διαψεύσει τους ισχυρισμούς και να αποπέμψει τον Κ. Μπογδάνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, εκτός και αν υιοθετεί τον ισχυρισμό ότι τα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ είναι πράκτορες του Τούρκου προέδρου». Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:
«Ο Κ. Μπογδάνος έχει καταφέρει να αναδειχθεί στην πιο γραφική, ακροδεξιά και θλιβερή φιγούρα του τελευταίου διαστήματος. Με τις πλάτες του Α. Σαμαρά και της ακροδεξιάς του ομάδας, σέρνει στο βούρκο του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας όλη τη ΝΔ, με τοποθετήσεις που βρίσκονται στα όρια της δημοκρατίας.
Και αυτό συμβαίνει με τις πολλές εμπρηστικές τοποθετήσεις του που σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και την προσπάθεια υπόθαλψης και στήριξης των φασιστοειδών που απειλούν μητέρες με παιδιά στην πλατεία Βικτωρίας,
Μετά την ευθεία επίθεσή του στη νέα γενιά, τη στοχοποίηση του Netflix και της Κοινωνιολογίας, ως εργαλεία που δημιουργούν αριστερούς ανθρώπους, χαρίζοντας μας στιγμές απείρου γέλιου, έρχεται η εκ νέου επίθεση στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά και την ακραία βίαια επίθεση που σχεδιασμένα δέχτηκε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία κατά του χουντονόμου που με πάθος υπερασπίστηκε και ο Κ. Μπογδάνος και σύσσωμη η κυβέρνηση της ΝΔ, φαίνεται απροκάλυπτα η προσπάθεια της ΝΔ να στοχοποιηθεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η προσπάθεια να κατασκευαστεί εσωτερικός εχθρός για να δικαιολογήσει η κυβέρνηση το φιάσκο της διαχείρισης των ζητημάτων της εξωτερικής πολιτικής και των διεθνών σχέσεων της χώρας, θα πέσει στο κενό
Καλούμε τον Κ. Μητσοτάκη να διαψεύσει τους ισχυρισμούς και να αποπέμψει τον Κ. Μπογδάνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, εκτός και αν υιοθετεί τον ισχυρισμό ότι τα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ είναι πράκτορες του Τούρκου προέδρου.

ΥΓ1. Η καλύτερη απάντηση στον Κ. Μπογδάνο έχει δοθεί στην δική του, βραδινή, εκπομπή, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, από Έλληνα Youtuber
ΥΓ2. Παραθέτουμε τη νέα εμπρηστική τοποθέτηση του Κ. Μπογδάνου, για να μην υπάρχει αμφιβολία για τη στρατηγική που η ΝΔ έχει επιλέξει να κινηθεί για να δικαιολογήσει, την αδικαιολόγητη αδράνεια της στην εξωτερική πολιτική.»