• 13 Ιουνίου, 2021

Μπέσσυ Αργυράκη: Μας ειδοποίησαν ότι κάηκε το εξοχικό μας σπίτι

 Μπέσσυ Αργυράκη: Μας ειδοποίησαν ότι κάηκε το εξοχικό μας σπίτι

Το εξοχικό σπίτι της Μπέσσυς Αργυράκη στα Άνω Πευκενέα υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά και σύμφωνα με τη γνωστή τραγουδίστρια το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού κάηκε.

“Η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή. Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή. Τη νύχτα οι φλόγες ‘έφαγαν’ το σπίτι. Οι φλόγες μπήκαν μέσα στο σπίτι. Κάτι συγγενείς που μένουν από πίσω πήγαν από τα χαράματα και με κάνουλες και με κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Το βασικό σπίτι κάηκε ολοσχερώς. Τα σπίτια γίνονται, οι άνθρωποι δεν γίνονται”, είπε η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στο ΜEGA.

Όλεθρος στα Γεράνεια Όρη: 40.000 στρέμματα στάχτη και η φωτιά συνεχίζει την καταστροφή – Χαρδαλιάς: Έσχατη λύση το 112 (vid, εικόνες)

Οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για τρίτη μέρα δίνουν μάχη με τις φλόγες. Οι κάτοικοι πέρασαν άλλη μία δύσκολη νύχτα σε Κορινθία και Δυτική Αττική, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε από τον Σχίνο την Τετάρτη. “Δόθηκε μάχη για να προστατευτούν οι κατοικίες” σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην έκτακτη ενημέρωση. “Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα προχωρήσαμε σε προληπτικές εκκενώσεις και εκδόθηκαν τέσσερα μηνύματα από το 112 σε τοπικό επίπεδο για οικισμούς και περιοχές. Η δεύτερη απεικόνιση της Copernicus δείχνει πάνω από 40.000 στρέμματα καμμένης δασικής έκτασης” πρόσθεσε.