• 1 Δεκεμβρίου, 2021

ΜέΡΑ25: Kοκορομαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Bουλή

 ΜέΡΑ25: Kοκορομαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Bουλή

«Κοκορομαχία» χαρακτηρίζει το ΜέΡΑ25 τη σημερινή αντιπαράθεση στη Βουλή του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου, «κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στο πλαίσιο της συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μητσοτάκη για την πανδημία, επιδόθηκαν στη γνωστή τους κοκορομαχία με αφορμή την Εξεταστική για τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπήσεις, για το ποιού ολιγάρχη τα Μέσα λαμβάνουν χρηματοδότηση και από ποιο από τα μνημονιακά κόμματα».

Το ΜέΡΑ25, προστίθεται στην ανακοίνωση, «απορρίπτει το ψευτοδίλημμα του «προτιμότερου ολιγάρχη» -όλοι βλάπτουν το ίδιο την ενημέρωση, την ισότιμη εκπροσώπηση απόψεων, τη Δημοκρατία» και προσθέτει ότι «η πρότασή μας είναι κοινωνικοποίηση των Μέσων, όσο κι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Σημειώνει επίσης ότι «αυτοί οι οποίοι διαφωνούν ή και χλευάζουν την ανάγκη κοινωνικοποίησης των ΜΜΕ, είναι αυτοί που ουσιαστικά θέλουν τις συχνότητες να τις νέμεται ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Κυριακού, ο Βαρδινογιάννης και άλλοι. Αυτή όμως είναι η σίγουρη οδός προς την αντικατάσταση της Δημοκρατίας από μια Άναρχη Ολιγαρχία του τύπου που είδαμε στη μεταΣοβιετική εποχή στη Ρωσία».

Μητσοτάκης: Πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος ο Πολάκης – Δίνουμε μάχη να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν (vid)

Τσίπρας: Κάθε εβδομάδα χάνουμε 300 ανθρώπους και η κυβέρνηση φέρεται λες και έχει τελειώσει η πανδημία