• 21 Απριλίου, 2021

Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων – Εκτιμήσεις για περισσότερα από 3.000

 Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων – Εκτιμήσεις για περισσότερα από 3.000

Σε νέα πολύ υψηλά επίπεδα αναμένεται να κινηθούν και σήμερα τα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν περισσότερα από 3.000.

Στις υγειονομικές αρχές έχει σημάνει για άλλη μια μέρα συναγερμός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα κρούσματα που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί είναι πάρα πολλά και το απόγευμα, οπότε και γίνονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΕΟΔΥ, αναμένεται να είναι περισσότερα από 3.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρ. Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στο libre: Υπάρχουν λύσεις για άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ – Ποια πρόταση είδε θετικά ο Κικίλιας

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Σημαντική αύξηση κρουσμάτων κοροναϊού θα έχουμε και σήμερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

“Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Και σήμερα θα έχουμε σημαντική αύξηση. Γι’ αυτό χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων” δήλωσε ο κ. Αρκουμανέας, ενώ ευχαρίστησε την Εκκλησία “για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κοροναϊό”.