Με μεγάλη προσέλευση η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Δημιουργίας στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (vid)

 Με μεγάλη προσέλευση η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Δημιουργίας στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (vid)

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Δημιουργίας, του νέου, de facto κοινοβουλευτικού κόμματος των Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας και επικεφαλής της Εθνικής Συμφωνίας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους εν όψει των επόμενων εκλογών. Όπως είπαν, η Εθνική Δημιουργία είναι ένα «κανονικό δεξιό κόμμα», με αστικό, ευρωατλαντικό προσανατολισμό, που απευθύνεται σε όλους τους «φιλελεύθερους πατριώτες». 

«Δεν νοείται συντηρητικός, ούτε φιλελεύθερος σήμερα να ψηφίζει μια Νέα Δημοκρατία, που σε οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα έχει γίνει κεντροαριστερό κόμμα,» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου και εκπροσώπου του κόμματος. «Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει ξεκάθαρα αστική, φιλοδυτική, συντηρητική παράταξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο κι αυτό είναι το κενό που ερχόμαστε να καλύψουμε. Φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ΜΚΟ, ΛΟΑΤΚΙ, δικαιωματισμό, Ισλάμ και φεμινισμό, αλλά μικρό κράτος, χαμηλούς φόρους, νομοκρατία, ισονομία. Τελεία.» 

«Η χώρα δεν χρειάζεται απλώς να σπάσουμε αυγά, αλλά να ξεκληρίσουμε ολόκληρα κοτέτσια», τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας, Θάνος Τζήμερος. «Συναντιόμαστε σήμερα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, την νέα γενιά που θα παραλάβει και τη σκυτάλη, ώστε να μπούμε στη Βουλή και να συγκρουστούμε με όσα ρημάζουν τη πατρίδα μας. Ο μαύρος ολοκληρωτισμός, ο κόκκινος ολοκληρωτισμός, αλλά και ο αλματωδώς εξαπλούμενος ισλαμικός ολοκληρωτισμός απειλούν εξίσου τη Δημοκρατία.»

«Δεν έχουμε στόχο, ούτε καημό να συγκυβερνήσουμε με κανέναν. Είμαστε και θα παραμείνουμε οι συνεπείς της πολιτικής. Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε επώδυνες εθνικές υποχωρήσεις, για να σταματήσουμε τον δημογραφικό και πολιτισμικό αφελληνισμό», ξεκαθάρισαν οι ομιλητές, απαντώντας και σε σενάρια που κυκλοφόρησαν στον Τύπο. «Είμαστε εδώ, ώστε οι νοικοκύρηδες, νομοταγείς Έλληνες να πάψουν να είναι πολίτες β’ κατηγορίας στην ίδια τους τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο – επίσης αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας – Φαήλος Κρανιδιώτης.

Αξιοσημείωτος ήταν ο παλμός του κόσμου, που κατέκλυσε από νωρίς την αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας.

Δείτε σε βίντεο όλη την εκδήλωση

Χρήστος Σταθόπουλος