• 24 Ιουνίου, 2021

Λιανός για Τριαντάφυλλο: Μόνο ο… Ανδρέας Παπανδρέου είχε τέτοια υποδοχή (vid)

 Λιανός για Τριαντάφυλλο: Μόνο ο… Ανδρέας Παπανδρέου είχε τέτοια υποδοχή (vid)

Τον χαμό στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor σχολίασε στον Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός. “Να ‘τος, να ‘τος, μόνο ο Ανδρέας (Παπανδρέου) είχε γυρίσει έτσι! Μόνο ο Ανδρέας” είπε ο παρουσιαστής του Survivor και ραδιοφωνικός παραγωγός του μουσικού σταθμού.

“Δυνατό come back, revival κάνει ο Τριαντάφυλλος!” πρόσθεσε και σχολίασε τους δύο ανθρώπους της παραγωγής που απομάκρυναν τον τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor από το πλήθος που τον υποδέχτηκε. “΄Θα σας πω πέντε γράμματα Μ-Ο-Σ-Α-Ν-Τ, είναι εκπαιδευμένοι από εκεί τώρα, δεν θέλω, κρύβε λόγια, δεν μπλέκεις!” αστειεύτηκε.

“Μ’ άρεσε γιατί γύρισε σπίτι του και ανέβασε story ότι έβλεπε το επεισόδιο με άγχος κιόλας. Ήταν όρθιος πίσω από τον καναπέ με τα χέρια στο κεφάλι, “όχι, όχι”, κοίταζε τον κάθε πόντο, το ζούσε ακόμη… Πάνω στην ώρα βγήκε τώρα που θα ξεκινήσουν τα λαϊβάκια” αστειεύτηκε ο Γιώργος Λιανός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να του υπόσχεται ότι θα του κάνει υποδοχή με 50 άτομα και θα του βγάλει και συνθήματα “Λιανός, Λιανός!”. “Πες μου πότε έρχεσαι!” τον ρώτησε. “Έρχομαι τώρα!” είπε ο Γιώργος Λιανός.