Τριαντάφυλλος: “Δεν πάω στο survivor ούτε με 20.000 ευρώ” – Βόμβα για Βασάλο-Βαλαβάνη

 Τριαντάφυλλος: “Δεν πάω στο survivor ούτε με 20.000 ευρώ” – Βόμβα για Βασάλο-Βαλαβάνη

Για το επερχόμενο Survivor All Star, τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει ξανά στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πρόσωπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί για αυτό μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην Super Κατερίνα.

«Είναι κάποια πράγματα που είδα και δεν θέλω να πάω στο Survivor. Δεν πρόκειται να μπω ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι και πολλά ζευγάρια μέσα. Είναι Survivor, είναι love, κάτι άλλο; Θα μπούνε και ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν μέσα ερωτευμένοι και καλά. Έτσι ακούω κι έχω μάθει. Θα δούμε ζευγάρια καινούρια, που είναι φτιαγμένα από εδώ. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και δεν θέλω να πάω. Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα θα είναι ο Σάκης κι η Μαριαλένα κι ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα. Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Ο Βασάλος νομίζω ότι θα είναι μέσα με άλλη κοπέλα. Έτσι έχω ακούσει. Ο Αλέξης Παππάς θα έπρεπε να είχε ήδη υπογράψει. Θέλω να τον δω, όπως και τον Ντάνο, αλλά δεν τα έχει βρει. Τώρα ο Αλέξης που έπαιρνε 5.000 – 6.000 και να πάει με τα ίδια δεν του αρέσει» πρόσθεσε.

Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την τηλεθέαση που σημείωσε το ριάλιτι στον κύκλο που συμμετείχε ο ίδιος.