• 27 Νοεμβρίου, 2021

Κομμωτήρια: Κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα

 Κομμωτήρια: Κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα

 Για περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των εσόδων  τους, κάνουν λόγο στην ανακοίνωση τους τα μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας που κλείνουν  σήμερα τα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα  διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα του υπουργείου Υγείας.

Κουρείς και  κομμωτές  θα συγκεντρωθούν στις 9:30 στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, όπου θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια  που δεν έλαβε ο κλάδος.

Ζητούν την εξαίρεση τους από  τα μέτρα καθώς τα καταστήματα τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος  και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.

Παραιτείται ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ – Ποιον στηρίζει στις εκλογές

Για σημαντικό περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων  τους κάνουν λόγο στην ανακοίνωση τους τα μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας που κλείνουν  σήμερα τα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα  διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα του υπουργείου Υγείας.

Κουρείς και  κομμωτές  θα συγκεντρωθούν στις 9:30 στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, όπου θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια  που δεν έλαβε ο κλάδος.

Ζητούν την εξαίρεση του από  τα μέτρα καθώς τα καταστήματα τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος  και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.