• 11 Μαΐου, 2021

Κίνημα Αλλαγής: Καθυστερημένα κομπάζει η κυβέρνηση για τη προμήθεια των 40 λεωφoρείων με leasing

 Κίνημα Αλλαγής: Καθυστερημένα κομπάζει η κυβέρνηση για τη προμήθεια των 40 λεωφoρείων με leasing

Mε κοινή τους δήλωση ο Χρήστος Γκόκας, αρμόδιος στη ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για τις υποδομές και της μεταφορές και ο γραμματέας του Τομέα Κώστας Κοκκόρης, επικρίνουν την κυβέρνηση πως κομπάζει για την απόκτηση 40 λεωφορείων με leasing, μετά από ένα χρόνο πανδημίας, καθυστερήσεων και ατολμίας αποφάσεων. 

Όπως αναφέρουν, γίνεται «στα μέσα Απριλίου και την κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας, αντί για τα 300 τουλάχιστον λεωφορεία που έχουν εξαγγελθεί και έπρεπε να βρίσκονται στην κυκλοφορία από τον Αύγουστο».

Τα δύο στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, αφού επισημαίνουν ότι ο συνωστισμός στα ΜΜΜ και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί στη διάδοση του COVID-19, αποτελώντας επί μήνες εστία υπερμετάδοσης, τονίζουν ότι «απαιτείται ριζική αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών, τόσο με αγορά εξοπλισμού, όσο και με πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού».

ΚΚΕ: Μόνο ως κοροϊδία μπορεί να θεωρηθεί η μίσθωση 40 μεταχειρισμένων λεωφορείων

Στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ ο Μητσοτάκης -Τα πρώτα λεωφορεία με leasing στους δρόμους της Αθήνας

Οι κ. Γκόκας και Κοκκόρης επισημαίνουν πως «αντί για τους πανηγυρισμούς με την παρουσία του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση να φροντίσει, τουλάχιστον, να παραδοθούν για κυκλοφορία και τα 300 λεωφορεία, μέσα στον Απρίλιο».