• 19 Ιουνίου, 2021

Κικίλιας από Ρόδο: Έκκληση να επισπευθεί ο εμβολιασμός των κατοίκων του νησιού

 Κικίλιας από Ρόδο: Έκκληση να επισπευθεί ο εμβολιασμός των κατοίκων του νησιού

Την ανάγκη να επισπευσθεί ο εμβολιασμός των κατοίκων της Ρόδου, ως προϋπόθεση για να ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος, αμέσως βρίσκεται στη Ρόδο και επισκέφθηκε στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Φαληράκι, όπου ξεναγήθηκε από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο κ. Κικίλιας έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου, ενώ μαζί με τον περιφερειάρχη συνομίλησαν με τον κόσμο που περίμενε για να εμβολιαστεί, σημείωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στις δηλώσεις του από το εμβολιαστικό κέντρο ο υπουργός Υγείας τόνισε την ανάγκη του καθολικού εμβολιασμού, ειδικά σε ένα νησί όπως η Ρόδος, εκ των περιζήτητων τουριστικών προορισμών διεθνώς.
“Ακόμα και αν χρειαστεί να πάμε πόρτα- πόρτα στο νησί προκειμένου να εξηγήσουμε σε όλους τι σημαίνει να προασπίσουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας. Η Ρόδος είναι ένα ευλογημένο νησί, ένας ευλογημένος τόπος, για αυτό και από όλη την υφήλιο θέλουν να έρθουν στη Ρόδο για να κάνουν διακοπές. Αυτό, τους μήνες που έρχονται, Ιούλιο και Αύγουστο που θα ενταθεί η τουριστική κίνηση, πρέπει εμείς να το εξασφαλίσουμε και να το θωρακίσουμε.
Κάνω έκκληση ως υπουργός Υγείας σε όλους να εντείνουν την προσπάθεια. Πάμε πολύ καλύτερα από ό,τι ξεκινήσαμε. Μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα και αυτή πρέπει να είναι η στόχευσή μας” ανέφερε ο υπουργός Υγείας.