• 30 Νοεμβρίου, 2021

Καταγγελία Καμίνη: Διόρισαν ακροδεξιό ως διοικητή στην προσφυγική δομή στον Πύργο

 Καταγγελία Καμίνη: Διόρισαν ακροδεξιό ως διοικητή στην προσφυγική δομή στον Πύργο

Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διοικητών στις προσφυγικές δομές είναι στελέχη της ΝΔ χωρίς κάποια εξειδίκευση, μάλλον δεν θα πρέπει να προκαλεί κατάπληξη, αντιθέτως θυμίζει τις προηγούμενες τοποθετήσεις των διοικητών στα νοσοκομεία…

Υπάρχει όμως και μία περίπτωση -η οποία αν επιβεβαιωθεί- είναι προφανές ότι πρέπει να οδηγηθεί σήμερα στην παραίτηση από τον Νότη Μηταράκη.

Όπως γράφει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» (ρεπορτάζ του Δημ. Αγγελίδη), «σχέσεις με ναζιστικό εκδοτικό οίκο έχει ο νέος διοικητής της προσφυγικής δομής του Πύργου». Όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, διοικητής στην εν λόγω δομή τοποθετήθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, «Μιναρέδες: Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη».

Εφόσον δεν πρόκειται περί συνωνυμίας (μεταξύ του διοικητή της δομής και του συγγραφέα), πρόκειται για τον Χρήστο Τσιάχρη, που εξέδωσε το βιβλίο του από τις εκδόσεις «Θούλη», εκδόσεις από τις οποίες κυκλοφορούν και τα βιβλία του Χίτλερ (!) αλλά και του Περίανδρου, κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένου για απόπειρα δολοφονίας του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή το 1998.

Είναι δυνατόν κύριε Μηταράκη;

Ν. Παπ.