• 31 Ιουλίου, 2021

Καταγγελία: Δεν είχε κάνει εμβόλιο για τον κοροναϊό και δεν την πήραν για δουλειά

 Καταγγελία: Δεν είχε κάνει εμβόλιο για τον κοροναϊό και δεν την πήραν για δουλειά

Στην καταγγελία ότι δεν προσελήφθη επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, προχώρησε μια γυναίκα, στο MEGA. Όπως είπε, πήγε να προσληφθεί σε γνωστό πλαστικό χειρουργό, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί είναι ανεμβολίαστη.

«Έχω δυνατό βιογραφικό. Μόλις είπα ότι δεν έχω εμβολιαστεί μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσει η πρόσληψη. Δεν με ρώτησαν καν γιατί δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είμαι αρνήτρια, απλώς θα κάνω το εμβόλιο αργότερα. Έχω σοβαρές αλλεργίες» σημείωσε η ίδια.

Πολιτική Προστασία για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μείνετε μέσα και κλείστε τα παράθυρα

«Στην πρόσληψη έχει δικαίωμα να ρωτήσει ο εργοδότης» σημείωσε ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι είναι προσωπικό δεδομένο και η γυναίκα είχε δικαίωμα να μην απαντήσει. «Η κ. Αντριάννα έχει δίκιο αλλά και ο γιατρός έχει δικαίωμα να μην την προσλάβει» πρόσθεσε ο εργατολόγος.

«Αλλεργικός είναι ο μισός πληθυσμός που έχει εμβολιαστεί. Η κυρία να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό της γιατρό και εκεί θα αποφασιστεί αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Γιατί αλλεργικός δεν σημαίνει ότι δεν εμβολιάζεσαι» τόνισε από την πλευρά της η γιατρός, Ματίνα Παγώνη.

Πηγή: mega