• 24 Ιουνίου, 2021

Καλοκαίρι χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας – Η απάντηση Γεωργιάδη

 Καλοκαίρι χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας – Η απάντηση Γεωργιάδη

«Αν  τα επιδημιολογικά στοιχεία είναι καλά τότε θα ανοίξουν δραστηριότητες νωρίτερα από τον προγραμματισμό που είχε ανακοινωθεί» τόνισε στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης , ενώ εκτίμησε ότι δεν θα αργήσει η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά ότι «αν η πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία, την Παρασκευή θα ζητήσουμε από την Επιτροπή το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων» και πρόσθεσε ότι «εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα όσα μπορούμε πιο γρήγορα γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό».

Ο υπουργός Ανάπτυξης επισήμανε ότι ο ίδιος θα ήθελε να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όπως και να αυξηθεί πάνω από 100 -που είναι σήμερα- ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου από την ερχόμενη Δευτέρα.

“Πόλεμος” εφοπλιστών: Μαρινάκης κατά Λασκαρίδη- Τον κατηγορεί για παραλήρημα και ζητά παρέμβαση της Ένωσης Εφοπλιστών

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι επιθυμία είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας και εκτίμησε ότι δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 00:30.

Αναφερόμενος στην επαναλειτουργία των γυμναστηρίων απάντησε ότι εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test «δεν θα πούμε όχι εμείς». Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους, θα είναι περιορισμένος.