• 16 Μαΐου, 2021

Καιρός: Επιδείνωση στα βόρεια με βροχές και χαλαζοπτώσεις

 Καιρός: Επιδείνωση στα βόρεια με βροχές και χαλαζοπτώσεις

Επιδείνωση του καιρού μετά το μεσημέρι, σήμερα, με τοπικές βροχές αλλά και χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα βόρεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και στα βορειοανατολικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις.

Πρόστιμα 290.900 ευρώ για παραβιάσεις μέτρων κοροναϊού

Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες όμως, οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και πιθανόν στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ οι καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα ενταθούν και θα σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται τα ύψη βροχής, όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 21/04, καθώς επίσης και οι περιοχές όπου αναμένονται οι χαλαζοπτώσεις.

Χάρτης: Εκτιμώμενα ύψη βροχής έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 21/04, όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr. Στον χάρτη επισημαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται οι τοπικές χαλαζοπτώσεις.