• 4 Αυγούστου, 2021

Καφετζόπουλος: “Θεωρώ ανήθικο να είμαι μέλος του ΣΕΗ”

 Καφετζόπουλος: “Θεωρώ ανήθικο να είμαι μέλος του ΣΕΗ”

«Εκνευρίζομαι όταν οι ερωτήσεις περιέχουν την απάντηση και για αυτό μιλάω απότομα στις συνεντεύξεις», είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ακόμη, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε «πήγα και εμβολιάστηκα από τους πρώτους, με το εμβόλιο της Moderna. Ήμουν από τους πρώτους. Μπήκα τα μεσάνυχτα στην πλατφόρμα για να κλείσω ραντεβού».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες για πρωταγωνιστές του Θεάτρου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε «εξαίρεση δεν είμαι εγώ. Εξαίρεση είναι οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα, δεν είναι έτσι. Έχεις ακούσει ποτέ κάτι για τον Φέρτη ή την Δανδουλάκη; Όλοι ξέραμε ποιοι είχαν κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε να βγούμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες».

Ο Μπάιντεν απέρριψε αίτημα για τετ α τετ με Μητσοτάκη και παρέπεμψε σε άλλη σύνοδο

«Το υπουργείο Πολιτισμού δεν υπάρχει, έχουμε ατυχήσει με αυτό το θέμα ιστορικά, σχετικά με τη διατήρηση του πολιτισμού μας», είπε με πικρία, αναφερόμενος σε όσα αφορούν και το Θέατρο και τον Κινηματογράφο.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος επεσήμανε ότι δεν είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, δηλώνοντας «δεν θεωρώ ηθικό να είμαι πρωταγωνιστής σε θιάσους, λόγω των οποίων έχω οικονομική σχέση με τον επιχειρηματία που δεν ειναι του απλού μισθωτού και να ειναι σε ένα Σωματείο εργαζόμενοι οι οποίο πρέπει να παλέψουν για μια καλύτερη συλλογική σύμβαση, για καλύτερους βασικούς μισθούς. Ειναι υποκριτικό να ειμαι εκεί, δεν το θεωρώ σωστό».