• 3 Αυγούστου, 2021

ΚΑΕ Παναθηναϊκός για διαρκείας: “Διαφωνούμε με κάθε μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού”

 ΚΑΕ Παναθηναϊκός για διαρκείας: “Διαφωνούμε με κάθε μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού”

Τα γήπεδα ανοίγουν ξανά για τους φιλάθλους κατόπιν απόφασης της Κυβέρνησης. Η συγκεκριμένη κίνηση αφορά τα ανοιχτά και τα κλειστά γήπεδα, η μέγιστη κάλυψη θα είναι το 85% της χωρητικότητας τους ενώ πρόσβαση σε αυτά θα έχουν όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η παραπάνω εξέλιξη βρίσκει αντίθετη την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που ενημέρωσε για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας 2021-22, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν, όπως είναι τα γήπεδα».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τονίζουμε πως δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών.

Είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης, ατομικής βούλησης των φιλάθλων, αλλά και της απαρέγκλιτης τήρησης όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή παρουσία τους στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο (π.χ. αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί να του επιτρέπεται η είσοδος με αρνητικό PCR Test ή rapid test στα σημεία ελέγχου).

Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν, όπως είναι τα γήπεδα.

Ζητούμε συγγνώμη και απολογούμαστε στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, διότι αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα «πιστεύω» μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Είναι τέτοια η δίψα του κόσμου να βρεθεί ξανά στα γήπεδα που δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ωστόσο, κοιτάζουμε τους φιλάθλους μας στα μάτια, αφουγκραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες και ζητούμε την κατανόησή σας. Να είστε βέβαιοι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται και να παλεύει για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος.