Ηράκλειο: Θλίψη για τον 17χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος – Σε σοκ η οικογένεια

 Ηράκλειο: Θλίψη για τον 17χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος – Σε σοκ η οικογένεια

Σε κατάσταση σοκ παραμένει οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 17χρονου νεαρού που το μεσημέρι της Δευτέρας έδωσε τέλος στη ζωή του. H τραγωδία εκτυλίχθηκε σε οικισμό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου με το νεαρό αγόρι να εντοπίζεται απαγχονισμένο σε αποθήκη από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 17χρονος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά ζητήματα. Μάλιστα έδειχνε απόλυτα φυσιολογικός και κοινωνικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με φίλους με τους οποίους κανόνιζε να συναντηθούν την επόμενη μέρα, ενώ κατευθυνόταν στην αποθήκη συναντήθηκε με κάποιον και τον χαιρέτισε πολύ εγκάρδια.

Σύμφωνα με το CretaLive, όσοι γνώριζαν τον ανήλικο μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί, εξωστρεφές και πολύ κοινωνικό. Μάλιστα φέρεται να ετοίμαζε και κουμπαριά αφού πρόσφατα φέρεται να είχε πει σε κάποια φίλη “Εγώ θα σε παντρέψω”… Αλλά και για την οικογένεια του νεαρού λένε τα καλύτερα. Οι γονείς του όπως λέγεται είναι εξαιρετικοί άνθρωποι που τρέφουν πολλή αγάπη και στοργή για τα παιδιά τους.

Στα χέρια των αρχών το κινητό του 17χρονου

Η αστυνομία σεβόμενη τον πόνο και το πένθος της οικογένειας για την ώρα δεν έχει μιλήσει με τους χαροκαμένους γονείς, ωστόσο έχει στα χέρια της το κινητό του ανήλικου προκειμένου να το εξετάζει ενδελεχώς, με δεδομένο πως δεν υπάρχει και κάποιο σημείωμα που να δίνει απαντήσεις ως προς τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.

Το επόμενο διάστημα οι αρχές θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή και με τους γονείς, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες και στοιχεία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Θεόκριτος Αργυριάδης