• 26 Ιανουαρίου, 2021

Γιάννης Γκέλιος: “Θέλω να παίξω στην Εθνική Ελλάδος” λέει ο Σερραίος τερματοφύλακας που πέταξε έξω από το Κύπελλο την Μπάγερν

 Γιάννης Γκέλιος: “Θέλω να παίξω στην Εθνική Ελλάδος” λέει ο Σερραίος τερματοφύλακας που πέταξε έξω από το Κύπελλο την Μπάγερν

Πρόσωπο της ημέρας είναι στην Γερμανία ο Γιάννης Γκέλιος.

Ο νεαρός Σερραίος τερματοφύλακας ήταν ο άνθρωπος που πέταξε την Μπάγερν Μονάχου έξω από το Κύπελλο με την συνολική εμφάνισή του με τα χρώματα της Χόλσταϊν Κίελ που είναι ομάδα της Β΄κατηγορίας.

Ο Γκέλιος  μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών, εκφράζοντας τα συναισθήματά του αλλά και την επιθυμία του να παίξει μια μέρα στην Ελλάδα και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκέλιος…

Τα στοιχεία του Τσιόδρα που ανησυχούν τους ειδικούς- Στα 46 έτη ο μέσος όρος ηλικίας των νέων ασθενών!- Απών για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της επιτροπής από την ενημέρωση

«Είναι μεγάλη η χαρά μου. Δεν παίζεις κάθε μέρα με τη Μπάγερν και να την βγάζεις εκτός κυπέλλου και ειδικά από τον δεύτερο γύρο. Μετά το ματς ένιωσα χαρούμενος, αλλά ήμουν και εξαντλημένος από την πίεση που είχα πριν από το παιχνίδι. Είναι λογικό γιατί παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος και η ομάδα μου το ίδιο που καταφέραμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο».

Για τη διαδικασία των πέναλτι: «Σε όλα τα πέναλτι, εκτός από ένα, έπεσα στη σωστή γωνιά. Το τελευταίο ήταν και το τυχερό θα έλεγα. Τα πέναλτι είναι 50-50. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα στα πέναλτι. Απλά, κοιτάς λίγο τον παίκτη, λίγο πώς παίρνει φόρα, και στο περίπου μπορείς να φανταστείς πού θα στείλει τη μπάλα».

Για το πώς ένιωσε μετά την απόκρουση: «Εκείνη τη στιγμή χάρηκα αλλά δεν ήθελα να το δείξω. Περίμενα να πετύχει και ο συμπαίκτης μου το γκολ ώστε να ξεσπάσω τελείως μετά».

Για το τι σημαίνει αυτή η επιτυχία για αυτόν: «Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι για πρώτη φορά σε αυτήν τη θέση. Είναι κάτι πολύ καινούριο για μένα. Σίγουρα νιώθεις ωραία, χαρούμενος, τα πάντα, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που το κερδίσαμε έχοντας από την πλευρά μας και λίγο την τύχη. Θα απολαύσω αυτήν τη μέρα».

Για το αν το περίμεναν: «Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι με τη σκέψη ότι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Όποιος παίζει με τη Μπάγερν, με αυτό το συναίσθημα πρέπει να μπαίνει στο ματς. Εμείς μπήκαμε, παίξαμε καλά και στο τέλος πήραμε την πρόκριση».

Για το αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα να παίξει ποδόσφαιρο: «Ναι, γιατί όχι; Θα ήθελα να έρθω. Αν προκύψει κάτι θα το ήθελα πολύ. Όπως να ξαναφορέσω τη φανέλα της Εθνικής».

Για το πού αφιερώνει την πρόκριση: «Στην οικογένειά μου γιατί αυτή είναι που με στηρίζει πάντα».

Για τα πολλά συγχαρητήρια και τις πολλές προσκλήσεις για συνεντεύξεις που δέχεται: «Από το πρωί το κινητό μου δεν έχει σταματήσει. Δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες το βράδυ λόγω της υπερέντασης και γενικά όταν παίζουμε βραδινά ματς, δύσκολα κοιμάμαι. Ένα παραπάνω χθες, κύπελλο, Μπάγερν, πρόκριση, πού να κοιμηθείς μετά; Δέχομαι από παντού μηνύματα. Ζω ένα όνειρο».