• 22 Ιουνίου, 2021

“Γενναία ανοίγματα ” προανήγγειλε ο Γεωργιάδης αν συνεχιστεί η μείωση των κρουσμάτων

 “Γενναία ανοίγματα ” προανήγγειλε ο Γεωργιάδης  αν συνεχιστεί η μείωση των κρουσμάτων

Αισιόδοξος για το φετινό καλοκαίρι εμφανίστηκε μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ για την αγορά δήλωσε ότι πάει πολύ καλά τώρα.

«Η προσπάθεια αυτή την εβδομάδα -αν συνεχίσει η πανδημία την πτωτική της πορεία- είναι την Παρασκευή να πάμε σε πολύ πιο γενναία ανοίγματα», σημείωσε ο υπουργός.

Όπως εξήγησε είναι το όριο των 100 ατόμων στα catering, τα θέματα της μουσικής στα εστιατόρια, το όριο 00.30 το βράδυ και οι σχολές χορού.

Καλογρίτσας στην προανακριτική: Δεν χρωστάω, δεν επιστρέφω τα 3 εκατ. στους Χούρι – ΝΔ: Καυτά ερωτήματα – ΣΥΡΙΖΑ: Άφθονο γέλιο

“Λες υποχρεωτικό και δεν πάει ο άλλος, πείτε μου εσείς την ποινή του” ανέφερε χαρακτηριστικά για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών επισημαίνοντας ότι από το Σύνταγμα δεν μπορεί να γίνει γιατί είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να τεθεί κάποιος σε διαθεσιμότητα, είπε ότι «θα κάτσει σπίτι για ένα χρονικό διάστημα και δεν θα πληρώνεται και αυτό μετά θα το κάνουν όλοι. Να λέμε πράγματα που να γίνονται και όχι να βγάλουμε το άχτι μας. Το μείζον είναι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μπαίνουν στο νοσοκομείο ανεμβολίαστοι» , πρόσθεσε.