Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης – Kαι δεύτερο πρόσωπο ως εμπλεκόμενο

 Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης – Kαι δεύτερο πρόσωπο ως εμπλεκόμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο από τους εμπλεκομένους κατά την κύρια ανάκριση.

Όπως κατέθεσε πάντως η ίδια, ήταν η τέταρτη φορά που συμμετείχε σε ανάλογο πάρτι. Από την ανακρίτρια αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα.

Η 24χρονη είχε απευθυνθεί στις 2 Ιανουαρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κατήγγειλε τον εις βάρος της βιασμό. Κατόπιν αυτού ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκε κατηγορία για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς τη συναίνεση της παθούσας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στον ανακριτή.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος -που απολογούμενος αρνήθηκε την πράξη- είχε αφεθεί ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Από τις έως τώρα καταθέσεις της καταγγέλλουσας, τόσο στην Ασφάλεια όσο και στις Ανακριτικές Αρχές, φαίνεται να προκύπτει ότι η ίδια πήγε στο πάρτι μαζί με μια φίλη της, ανταποκρινόμενη σε σχετικό κάλεσμα γνωστού της.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί, αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη πράξη.

Η καταγγέλλουσα αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ενώ τα ρούχα της όπως και τα σεντόνια του δωματίου, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Χρήστος Σταθόπουλος