• 18 Οκτωβρίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της η κατηγορουμένη

 Επίθεση με βιτριόλι: Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της η κατηγορουμένη

Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της κατηγορουμένης για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, Έφης Κακαράντζουλα.

Η 37χρονη θα εμφανιστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών την Πέμπτη (14/10) για να δώσει εξηγήσεις για την επίθεση εις βάρος της Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η εξεταστική κλείνει το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο; – Συσπείρωση της αντιπολίτευσης, αμηχανία με ρελάνς της κυβέρνησης

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη, θα αναφερθεί (ή τουλάχιστον θα ερωτηθεί) στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αν είχε συνεργούς και στην σχέση της με τον 40χρονο. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του STAR,θα ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Θα ζητήσει συγγνώμη, αν και γνωρίζει ότι η πράξη της δεν είναι αποδεκτή. Θα υποστηρίξει επίσης ότι εφοδιάστηκε το βιτριόλι από το εμπόριο αλλά δεν θα αποκαλύψει τον προμηθευτή και θα πει πως δεν είχε συνεργούς.

Παράλληλα, θα ισχυριστεί ότι έκανε 48 αναζητήσεις για δηλητήρια και όπλα για τον εαυτό της και όχι για το πώς θα αποτελειώσει το θύμα της, ενώ θα τονίσει δεν επιχείρησε ποτέ να πάει στο νοσοκομείο. Ενώπιον των δικαστών και ενόρκων θα πει ότι η ποσότητα από το βιτριόλι που έριξε στην Ιωάννα ήταν ένα ποτήρι του νερού και όχι δύο λίτρα, ότι το έριξε από πλάγια με σκοπό να την τραυματίσει, όπως δηλώνει από την πρώτη στιγμή.