• 1 Αυγούστου, 2021

Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας μετά το σάλο για τον “βλάκα” πιλότο

 Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας μετά το σάλο για τον “βλάκα” πιλότο

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα για τα όσα είπε αναφορικά με το τι θα μπορούσε να κάνει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στα Γλυκά Νερά και να γλιτώσει τα ισόβια, διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Επίσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα όσα απίστευτα είπε για τι έπρεπε να κάνει ο… πιλότος μετά τη δολοφονια στα Γλυκά Νερά.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός μιλώντας στο Mega χαρακτήρισε «βλάκα» τον 32χρονο πιλότο καθώς αν είχε λειτουργήσει διαφορετικά, μετά από το έγκλημα που ομολόγησε πως διέπραξε, θα είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση! «Είναι βλάκας. Γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα. Τώρα τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Και όταν ρωτήθηκε γιατί θα τιμωρούνταν με τόσο μικρή ποινή απάντησε: «Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικοκεγειακό καβγά, ”Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή”, πρώην έντιμος βίος. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσα θα πάει. Τώρα δεν έχει κανένα ελαφρυντικό». Ουσιαστικά οι χρήστες του διαδικτύου μέσα από τα μηνύματά τους κατηγορούν τον Σταύρο Μπαλάσκα πως δίνει… οδηγίες σε μελλοντικούς δολοφόνους για το πως μπορούν να αποφύγουν τη βαριά τιμωρία.