• 12 Ιουνίου, 2021

Δήμητρα της Λέσβου: Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση η οικογένεια

 Δήμητρα της Λέσβου: Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση η οικογένεια

Στο σκοτάδι βρίσκεται η οικογένεια της Δήμητρας από τη Λέσβο, που εξαφανίστηκε από το νησί της Μυτιλήνης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί», παρόλο που διαδικτυακές αναρτήσεις αναφέρουν πως τραυματίστηκε θανάσιμο από όχημα και εγκαταλείφθηκε.

Συγκεκριμένα, το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση και Συνεργατών επισημαίνει ότι «έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί».

«Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στη συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Η 64χρονη Δήμητρα της Λέσβου, που όπως όλα δείχνουν άφησε την τελευταία της πνοή στο δρόμ,ο αφού εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, έχει ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει πλήθος κόσμου.

Το διεμφυλικό άτομο, που αγνοείται από τις 6 Απριλίου, όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη, στο Παλαιό Φάληρο στις 9 Απριλίου και έκτοτε παρέμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου.

Ο αδερφός της αναγνώρισε τη σορό, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA.