• 22 Οκτωβρίου, 2021

Αρκαδία: “Θέλουμε να μάθουμε αν το παιδί μας πέθανε από το εμβόλιο” λέει η μητέρα του 15χρονου

 Αρκαδία: “Θέλουμε να μάθουμε αν το παιδί μας πέθανε από το εμβόλιο” λέει η μητέρα του 15χρονου

Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που έχασε την ζωή του στην Αρκαδία δυο μέρες μετά τον εμβολιασμό του.

Μιλώντας στην κάμερα του Star τόνισε πως, «καταρρεύσαμε όλοι… Το παιδί ήταν πολύ καλά, δεν πόναγε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Θέλουμε να μάθουμε από τι έφυγε, από το εμβόλιο ή από τίποτα άλλο;»

Παρέμβαση Εισαγγελίας για την υπόθεση Μπογδάνου-Έρευνα για τη δημοσιοποίηση της λίστα των νηπίων

«O αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Πήγε σε έναν παιδίατρο να τον εξετάσει για να κάνει το εμβόλιό του, τον εξέτασε ο άνθρωπος και απ’ ότι λέει δεν του βρήκε τίποτα… Την Παρασκευή έκανε το εμβόλιό του, ήρθε στο σπίτι και ήταν μια χαρά. Την Κυριακή έκανε το τεστ του βγήκε αρνητικό και πήγε και ξάπλωσε» περιέγραψε ο αδελφός του 15χρονου, Νίκος.

Το βράδυ της Κυριακής, ο 15χρονος έφαγε με τους γονείς του, ετοίμασε τα πράγματα του για την πρώτη μέρα στο σχολείο και αποκοιμήθηκε. Το επόμενο πρωί που πήγε η αδελφή του να τον ξυπνήσει για να πάνε σχολείο, όμως το μικρό παιδί ήταν νεκρό.

Άμεσα η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στην Κόρινθο για νεκροψία, η οποία και έδειξε «αδιευκρίνιστα αίτια» ενώ αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση οι ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα.