• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Αποκαλύψεις από τον “Δούκα” για τις Άγριες Μέλισσες

 Αποκαλύψεις από τον “Δούκα” για τις Άγριες Μέλισσες

Έναν… διαφορετικό Δούκα θα δούμε εφέτος στις Αγριες Μέλισσες που έκαναν σήμερα πρεμιέρα. Μιλώντας στο “Πρω1νό” ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του αλλά και το μέλλον του ήρωα που υποδύεται στη σειρά και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

“Θα με δείτε με διαφορετικό πρόσωπο. Το πρώτο σοκ μου ήρθε ως παππούς, όταν διάβασα στο σενάριο το πρώτο “παππούς”. Ηλικιακά θα μπορούσα σε εκείνη την εποχή να είμαι παππούς… Όσον αφορά στη σχέση του Δούκα με τον εγγονό του, εκεί πραγματικά βλέπουμε έναν άλλον άνθρωπο και μια πτυχή που πρέπει να ήταν βαθιά κρυμμένη για χρόνια κι εγώ ο ίδιος που παίζω τον Δούκα διαβάζοντάς το βρήκα μια πολύ ωραία σχέση ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο, είδα μια εντελώς διαφορετική πλευρά του Δούκα, είδα μια τρυφερότητα που δεν το έχεις” είπε ο Λεωνίδας Κακούρης. Αναφορικά με την πρεμιέρα της σειράς το βράδυ της Δευτέρας σημείωσε: “Κάθε πρεμιέρα έχει και μια μικρή πρεμούρα και στην τηλεόραση και στο θέατρο”.

Για το μέλλον του ήρωά του αποκάλυψε: “Υπάρχει η πιθανότητα να βρεθώ σε ένα καταφύγιο απομονωμένος, είναι πολλά τα μέτωπα και πολλές οι δυσκολίες και κάπως πρέπει να συσπειρωθώ για να μπορέσω να τα αντιμετωπίσω… Φεύγοντας με έναν τρόπο, αποφεύγοντας να το πω… Το μυστικό είναι στον τρόπο με τον οποίο έχει χτιστεί το σενάριο… Βλέπουμε τον Δούκα λίγο στριμωγμένο στο καναβάτσο… Έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει και δεν είναι ένας άνθρωπος που θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα, γιατί νιώσει πραγματικά την απειλή, ξεκινά πόλεμο και μπορεί και ανταρτοπόλεμο”.