• 21 Απριλίου, 2021

Άνω-κάτω με τις εκλογές στο μπάσκετ: Ο Λιόλιος προτείνει Γιαννάκη και Ζομπανάκη για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ

 Άνω-κάτω με τις εκλογές στο μπάσκετ: Ο Λιόλιος προτείνει Γιαννάκη και Ζομπανάκη για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ

Την πρόταση να διεξαχθούν άμεσα οι εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατέθεσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, στη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ πρότεινε οι αρχαιρεσίες να πραγματοποιηθούν στις 10 Απριλίου. Όμως, σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό και οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου, ο κ. Λιόλιος δήλωσε ότι έχει προτείνει τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Κωστή Ζομπανάκη για την προσωρινή διοίκηση στην ομοσπονδία ενόψει εκλογών.

«Προτείνω δημοσίως σε όλους, και στους συνυποψηφίους μου, όπως και όλα τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ., να συμφωνήσουμε σε πρόσωπο κοινής αποδοχής να πάμε στην επόμενη μέρα με μοναδικό στόχο, η προσωρινή διοίκηση να κάνει εκλογές. Ήταν εκεί παρών, πέραν του δικηγόρου μου, και ο δικηγόρος του κυρίου Φασούλα. Πρέπει να πάμε μονιασμένοι, θα μιλήσω με τον κύριο Φασούλα και τον κύριο Παπανικολάου. Δεν πρέπει να είμαστε διχασμένοι» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λιόλιος και συνέχισε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαράς ευαγγέλια για Βοτανικό και οπαδούς του Παναθηναϊκού – Τι είπε ο Μπακογιάννης

«Πρέπει να πάμε μονιασμένοι. Η επόμενη μέρα μας θέλει ενωμένους. Πρέπει να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, να μας ενώσει… Εγώ, προσωπικά, τα ονόματα που θα προτείνω, είναι ο κύριος Γιαννάκης και ο κύριος Ζομπανάκης. Θέλουμε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, να κάνουμε εκλογές. Είναι άτομα που θα είναι η… κόλλα μεταξύ μας. Θα μας κρατήσουν ενωμένους. Είμαστε εδώ για να τηρήσουμε τη νόμιμη διαδικασία. Να μιλήσουμε με όλα τα σωματεία, εντός κι εκτός μητρώου. Εμείς προτείνουμε άμεσα εκλογές. στις 10 Απριλίου. Αλλιώς έχω προτείνει δύο ονόματα, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Κωστή Ζομπανάκη. Θα μιλήσω με τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Άγγελο Παπανικολάου. Όλα τα μέλη της ΕΟΚ πρέπει να μιλήσουν μεταξύ τους τηρώντας το νόμο, τις αποφάσεις του συμβουλίου, σεβόμενοι τους θεσμούς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ