• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Άλεκ Μπάλντουιν – Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων (vids)

 Άλεκ Μπάλντουιν – Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων (vids)

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Άλεκ Μπάλντουιν και δημοσιογράφων που τον ακολουθούσαν για μία δήλωση, για τον τραγικό χαμό της Χαλίνα Χάτσινς της 42χρονης κινηματογραφίστριας που σκότωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust».

Μιλώντας στις κάμερες ο Μπάλντουιν αποκάλυψε ότι είχε βγει έξω για φαγητό με τη Χάτσινς, λίγο πριν τη «δολοφονήσει».Επίσης, σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή συνεργάζεται με τις αρχές, που διεξάγουν έρευνες για την τραγωδία.

Ο ηθοποιός συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Χιλάρια, η οποία παρενέβη κάποιες φορές διακόπτοντας τον σύζυγό της.Αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε τον 63χρονο σταρ που της μίλησε απότομα και της ζήτησε να τον αφήσει να απαντήσει.

Εκλέχθηκε το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης νέος Γραμματέας

«Κάνε μου τη χάρη. Θα απαντήσω στην ερώτηση», της είπε όταν τον ρώτησαν για τη συνάντηση που είχε με τον σύζυγο και τον γιο της Χάτσινς.

Στη συνέχεια, ένας από τους ρεπόρτερ έδειξε να ξεχνάει το όνομα του θύματος. Ο Μπάλντουιν ενοχλήθηκε και του είπε: «Δεν ξέρεις το όνομά της; Έλα τώρα, Χαλίνα Χάτσινς».

Στις δηλώσεις του ο ηθοποιός σημείωσε: «Τη μέρα που έφτασα στη Σάντα Φε για να ξεκινήσουμε γυρίσματα, την έβγαλα για φαγητό με τον Τζόελ, τον σκηνοθέτη. Ήμασταν μια αρμονική και δεμένη ομάδα που γυρίζαμε μαζί μια ταινία, και μετά συνέβη αυτό το φρικτό περιστατικό. Μια γυναίκα πέθανε, ήταν φίλη μου».

«Περιστασιακά συμβαίνουν ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών, αλλά αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι ένα συμβάν που τυχαίνει μία στο τρισεκατομμύριο. Είμαστε στην Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σετ; Δισεκατομμύρια. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν κάτι πάει στραβά και προκύπτει μια τέτοια ολέθρια καταστροφή πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα, κατάλληλα όπλα, πλαστικά, χωρίς κανονικές σφαίρες. Αλλά αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ», πρόσθεσε.

Τέλος, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να τον ακολουθούν παντού.