• 21 Ιανουαρίου, 2022

Ακόμα και οι γιατροί σοκαρίστηκαν από τις μαχαιριές στο έγκλημα της Γλυφάδας

 Ακόμα και οι γιατροί σοκαρίστηκαν από τις μαχαιριές στο έγκλημα της Γλυφάδας

Ακόμα και οι γιατροί του νοσοκομείου της Βούλας σοκαρίστηκαν από τα τραύματα του 66χρονου που βρήκε το θάνατο από το μαχαίρι του 51χρονου γιο της συντρόφου του στην Γλυφάδα, σύμφωνα με το newsit.gr.

Το μίσος που είχε καλλιεργήσει o φερόμενος δράστης για τον 66χρονο ήταν τόσο μεγάλο που για 40 συνεχόμενα δευτερόλεπτα συνέχισε να τον μαχαιρώνει, ενώ κάποια στιγμή τον πυροβόλησε και με ένα αεροβόλο που είχε πάνω του.  

Έγκλημα στην Γλυφάδα: Με ποινικό παρελθόν ο δράστης – Η αντίδραση της μητέρας του

Τα περισσότερα από τα χτυπήματα που δέχτηκε το θύμα από το φονικό όπλο του δράστη το οποίο αγόρασε πριν λίγες ημέρες από το κέντρο της Αθήνας, ήταν στην κοιλιακή του χώρα. Οι γιατροί του νοσοκομείου Ασκληπιείου της Βούλας, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας τα έχασαν όταν αντίκρισαν τα τραύματα του. Στην περιοχή της κοιλιάς του θύματος, δεν θα ήταν υπερβολικό να πει κάποιος ότι δεν διακρίνονταν ούτε μια σπιθαμή από το δέρμα του. Κυριολεκτικά ο δράστης ξεκοίλιασε τον 66χρονο άνδρα.  

Ο 51χρονος δεν έμπηγε το μαχαίρι μόνο βαθιά στο σώμα του 66χρονου, αλλά το έστριβε με και με μανία.

Ο 51χρονος που αγόρασε το στρατιωτικό μαχαίρι από το κέντρο της Αθήνας, φαίνεται να είχε αποφασίσει πριν λίγες ημέρες να προχωρήσει στην αποτρόπαια ενέργεια του. Έτσι σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το φονικό του, ενώ αμέσως μετά πήγε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.     

Πηγή: newsit.gr