• 29 Ιανουαρίου, 2022

Έγκλημα στην Γλυφάδα: Με ποινικό παρελθόν ο δράστης – Η αντίδραση της μητέρας του

 Έγκλημα στην Γλυφάδα: Με ποινικό παρελθόν ο δράστης – Η αντίδραση της μητέρας του

Το κίνητρο του 51χρονου δράστη της δολοφονίας του 66χρονου στην Γλυφάδα αναζητούν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση.

«Ήταν φυγόποινος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις για οικονομικά θέματα και επιταγές από προηγούμενα χρόνια. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που έφυγε για το εξωτερικό και την Δανία όπου έμεινε περίπου 7 – 8 χρόνια» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Όσες ώρες κατέθετε ήταν ψύχραιμος και είχε πλήρη διαύγεια χωρίς να φαίνεται μετανιωμένος για όσα είχε κάνει. Το μυαλό του δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η μητέρα του, με την οποία δεν είχαν σχεδόν καθόλου προσωπικές σχέσεις, ήταν με έναν άνθρωπο τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από χρόνια όντας προμηθευτής του καταστήματος της. «Οι πολλές μαχαιριές σε ένα έγκλημα δείχνουν μένος. Δεν αποκλείεται να ήταν μια πράξη εκδίκησης απέναντι στην μητέρα του» υποστηρίζει αξιωματικός της Ασφάλειας με μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις ανθρωποκτονιών που μίλησε στην zougla.gr.

Λοβέρδος: Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε “γραμμή” να ψηφιστεί ο Παπανδρέου

«Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Πρόκειται περί μιας οικογενειακή τραγωδία. Είναι σοκαρισμένη όλη η τοπική κοινωνία. Είναι σοκαρισμένη και η εντολέας μου, σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη. Δυστυχώς δεν μπορεί να εξηγήσει τα κίνητρα αυτού του στυγερού εγκλήματος» δήλωσε στην ΕΡΤ η Εύα Ντογιάκου, δικηγόρος της οικογένειας τους θύματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» η κ. Ντογιάκου, ανέφερε ότι «η σύντροφος του δράστη και μητέρα του θύματος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτή την στιγμή έχει να θρηνήσει και για τον επί είκοσι χρόνια σύντροφό της, το οποίον λάτρευε, και το ότι ο θύτης αυτού του εγκλήματος είναι ο ίδιος της ο γιος».

Όπως δήλωσε η κ. Ντογιάκου, «το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Βοηθούσε όλον τον κόσμο, όπως και τον δράστη», γι’ αυτό και η σύντροφός του θύματος δεν μπορεί να εξηγήσει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Η ίδια ανέφερε ότι το θύμα και ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος δεν είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ οι σχέσεις τους ήταν τυπικές.

Ο 51χρονος θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα και θα παραπεμφθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.