• 5 Αυγούστου, 2021

Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν

 Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν

Αίτημα κατατέθηκε στην Εισαγγελία ανηλίκων για την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, από τη μητέρα της Καρολάιν. Το αίτημα κατατέθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρμάνης ανέφερε σε δηλώσεις του:

“Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε”.

Οικογένεια Καρολάιν: “Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου”

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά της οικογένειας του κατηγορουμένου που ζητάει επιμέλεια από κοινού. Μεταξύ άλλων η οικογένεια του προτείνει το παιδί τον μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόννησο.